sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Tehty on

Aamulla Musteelle tein ihan pikkiriikkisen jäljentyngän nro 3 pihalle. Eipä siinä sen ihmeempiä. Muste pääse emän ja mummon kanssa kolmoselle lenkille. Tyyppi juoksi tyyliin koko lenkin. Oli kyllä reipas.  

Illalla menin pitkästä aikaa Kanavan toko-vuorolle, mutta sain olla keskenäni. Käytiin pieni lämppälenkki Surin ja Musteen kanssa. Muste kävi maneesiin tutustumassa, ja hiekka tassujen alla oli vastustamatonta, ihan alkoi riehuttaa vähän. Muuten ajatus oli vain tsekata mestat, mutta kokeilin vähän leikittää ongellakin, mikä olikin hauska juttu. Olen just ajatellut laittaa jäitä hattuun, että leikkimistä ja ruokailua harjoitellaan kotona, ja muualla vaan tutustutaan vielä kaikkeen uuteen. Kotona illemmalla muuten kylläkin sain sen leikkimään aika paksulla ja kovalla (noh noh) patukalla (joo, nahka). Taistelee hyvin, kun on tarpeeksi vireä, johon toki pitää kiinnittää näissä pienissä leikkituokioissa huomiokin.  Esineiden kantamista ja luovuttamista haluan alkaa tehdä vähän tässä pikkuhiljaa leikin lomassa.

Suri oli pääroolissa. Tuli hyvin perusasentoon, joten vähän tehtiin seuraamisen aloituksia, pitkää suoraa (jossa se selvästi päässä alkoi odottaa uutta täyskäännöstä :) ). Ihan hirveen tarkka en ole ollut nyt tiiviydestä siinä, kunhan hakee nopsaan sivulle takaisin. Tehtiin yksi hyppynouto 70cm:stä, jota varmaan hetki jumpataan ennen kuin nostetaan. Palautus on tosi hieno. Suri kyllä on aika hyvässä kunnossa, lihaksia on eikä ylipainoa yhtään, mutta ei riutunutkaan. Ja lenkkeilty on jo pitkään, joten uskoisin sen olevan suht kuosissaan, kun ennen pentujakin oli ja lenkkeili pitkään mukana silloin tiineenä. Loppuun pari eteenmenoa. Laukkasi loppuun asti ihan reippaasti, mutta ei se nopein mahdollinen ollut. Eipä tätäkään monesti olla tehty, joten ihan tyytyväinen olen, kun lähti vähän sokkona täysin eteenpäin hienosti etenemään. Kyllä se siitä vauhdittuu, kun varmistuu.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti