tiistai 2. joulukuuta 2014

Päivitystä

Sain vihdoin salasanan taas etsittyä, niin pääsee päivittämään pikkuhommia, joita on puuhasteltu. Kokeen jälkeen on ollut vapaus edistää tulevaisuutta. Siispä viikko sitten tein Surin kanssa aksatreeninvedon jälkeen pk-hyppyä. 85 cm meni ongelmitta! Leikittiin alkuun ja se oli tosi kivaa. Sitten kissanruokapalkalle nuo hypyt 3 kpl. Lopuksi eteenmenoa pallolle. 

Torstaina aksailtiin, niin ikään Surin kanssa. Taimi siis jää pois, mutta voi tuurailla jne. tarvittaessa. Ei mitään superhienoa päivitettävää. Toimi, teki ohjeuksia hyvin. Niissä pitää vaan sietää sen hitaus, koska se tekee hirveen hienosti oikein ja palkkautuu niiden jälkeen. Ja koska olen nähnyt, että kisavauhdissa sen oppima osataan, niin kai se on sitten ihan ok välillä näin... 

Lauantaina oli ratatreeni. Aloitus oli hirveen hyvä! Hurja into, vaikka oli käännösjuttujakin. Kepit super. Muutenkin ihan ok, kunnes yhdessä kohtaa oli sellainen pitkä pyöristyshässäkkä, siinä meni kilttityttövaihde päälle. Nyt en ole vielä oikein agilityn ekstratreenejä suunnitellut, koska tuohan on se aloitettava työmaa. Nyt vaan on ollut kiva tehdä enemmän toko-juttuja. Kaikki aikanaan, kun hirveää superpaloa tai edes minipaloa kisaamaankaan ei ole, niin saadaan vaikka vuosi rakennella noita.

Lauantaina Taimi muuten kävi näyttelyssä. Sai arvioksi EH. Hippu (T. Kitka) upeasti ensiesiintymisessä ERI! 

Sunnuntaina toko-kurssin jälkeen. Surille taas leikki + pk-hyppy + eteenmeno. Nyt tehtiin 90 cm hyppy. Ekalla kynnet ropsahti, tokalla hyppäsi kosketuksissa ja kolmannelle laitoin 80 cm. Melkoista! On niin hirveen hyvä tunne rakentaa näitä hommia nyt kunnolla. Surista voi tulla vaikka mitä! Eteenmenotkin taas hyvät, sillä on ilo mennä, nappaa lelun ja tulee leikkimään. 

Ja vielä eilinen. Miian kanssa alkoi 10 kerran Korkeavire. Ehkä painotan tokoa nyt, ainakin eilen tehtiin. Pitkästä aikaa ruutua ja luoksaria. Ruudun paikka ja leluvauhtiruudut superit. Asenne käsiin tursuileva. Luoksarissa peruuttelin, johon se lähti parhaiten tähän asti mukaan ja stoppailikin hyvin! Kontaktitreeniä nyt vähän eri paikassa, lisäksi otettiin Aura-häiriötä. Nämä hyvin. Ja pari tunnaria suht helppoina.

Taimin piti olla lomalla... Vissiin. Tehdään nyt näissä aina kaukoja targeteilla, jotta saadaan uutta ajatusta läpi. Lisäksi aion opettaa sille luoksetuloon seisomiseen käsimerkin! Ja ekassa treenissä heti superhienoja stoppeja. Nämä siis peruuttamalla, teen näin kunnes asenne ja stopit on oikeat molemmilla koirilla. Taimi oli aivan liekeissä, koska se ei ole päässyt treenaamaan viikkoon. Taimi voisi käydä näillä Korkeavireenvuoroilla ainakin. Mitään varsinaista targettia tai päämäärää ei ole, mikä näkyi itsessänikin ihan uudenlaisena lähestymisenä asioihin, hedelmällisella epä-suorittamisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti