lauantai 11. lokakuuta 2014

Rataa

Tänään ponkasiin uudet ratatreenit käytiin. Minä toimin ekana vastuukouluttajana, joten omille kiemuroilleni pääsin. Oli minusta epä-minämäinen rata. Taimin kanssa menin sen kahdesti makseilla. Ehkä olisi voinut tehdä medeillä, kun torstaina jumpattiin makseilla, ja nyt jotenkin oli vähän tahmeampi. Vaikka on siinäkin eroa, mennäänkö maneesille päivällä vai illalla. Mutta siis ihan jees, sain hyviä vinkkejä omaan käskytykseen! Mahtia saada palautetta, koska se tietää vaan mahdollisuutta edistyä. 

Surin kanssa taisin tehdä kolmessa pätkässä, mutta sen saman radan kuitenkin, koukerruksineen. Palkkaaja sijoitettiin sopivasti. Keinun tein erillään, siinä käskytykseni oli tyhmä. Enivei. Siis minusta treeni meni kyllä aika tosi kivasti, sillä Surikin vaikutti pystyyn nukahtavalta ennen harkkaa. Pyysin palkkaajaa ensin vähän leikittämään Suria, jonka jälkeen odotusarvo olisi suurempi. Tämä oli hyvä!

Huomiselle Kana-treenille on jo vähän ajatusta muhimassa. Helppo rata, keinu, puomi ja kepit erillään pari kertaa vauhtiin panostaen. Jotain tällästä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti