sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kot kot kot

Pitkästä aikaa käytiin kana-areenalla treenaamassa! Meitä oli minun lisäksi Satu ja Kulo sekä Hipun porukka. Kaikille sopi suunnilleen sama treeni, joten saatiin aika hyvin tehtyä kaikenlaista puolessatoista tunnissa. 

Suri ja Taimi tekivät keskenään samaa. Nämä ovat Taimille kivoja motskariharkkoja, ja Surille taas haen varmuutta ja kokemusta. Ekalla kiekalla tehtiin kepit + pussi. Taimi oli tosi intona. Suri niin ikään, ja sillä oli ihan törkeä vauhti kepeillä! Tekeekö pohja näin paljon sen vauhtiin, vai mikä oli? Mutta ihan upeeta työtä! 

Toisella kiekalla putki + keinu + A. Taimilla perussettiä. Surille yritn kertoa etukäteen, että keinu kyseessä, mutta lensihän se sen kanssa kuitenkin. :P Vähän hidastui sitten, mutta onneksi muistin, miten sitä yleensä vauhditan, joten lopuksi ihan normisti taas. Hitsin hyvin siis meni kaikkiaan, A oli sopivan nopsa myös. 

Viimeisenä tehtiin helppoa u-rataa. Oli 2 x hyppy, puomi, putki, putki, hyppy, pituus ja kolme hyppyä. Aloitin esin putkelta, sitten puomilta, sitten koko rata. Tästä pitäisi olla kuvamateriaaliakin. Ja ajatus takana oli, että mennään vaan sujuvasti ja edetään, oman liikkumisen & ääntelyn miettiminen. Tämäkin oli suksee molemmilla, ne ei paljon jarraillut. Hypyt oli medeissä, koska pohja ei ole ehkä paras mahdollinen, joskaan ei huonoinkaan. Mutta kun kahdesti on jo tällä viikolla makseiltu, tänään otettiin ilon kautta.

Meillä oli hurjan kivaa, ja oli kiva päästä treenaamaan ja näkemään kasvattien touhuja. Päteviä mielestäni molemmat, todella innostuneita aksaajia.

Niin joo, ja tämä viikonloppu / viikko on ollut jotenkin jännä. Treenien suhteen se on tarkoittanut jotain sellaista asioiden loksahtamista kohdilleen, minun päässäni siis. Joku sellainen selvä visio, oikea mieli. Vaikea selittää, kumpa nyt vaan säilyisi mieli tässä asennossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti