keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kahdet tokot

No jo on keretty. Pitää välillä ottaa tauon kannaltakin ehkä. Eilen treenattiin maneesilla aksojen jälkeen. Taimin repertuaari koostui kaukoissa (piti tehdä lähempää m-s vaihtoa, liikutteli hirveesti jalkoja, muut ok), ohjattua, hyppynoutoa ja tunnari. Nämä varsin kivat meiningit. 

Surin kanssa tehtiin seuraamista, vähän pidempiä suoria. Sen jälkeen set pointtia 80 cm hypyllä. Tehtiin ehkä 3, ne meni hyvin. Ekalla hipaisi estettä, mutta korjasi seuraaviin. Vitsi, kunhan Taimi (joskus, milloin, ei koskaan?) laihtuu vähän, niin näitä samoja sille jos vaikka saisinkin tuon hypyn sille vielä toimimaan.. jos se on mahdollista... Sitten avoimen jäävät, nopsat oli jäännit ja oikein, joten siihenpä sitten lopetettiin. 

Tänään käytiin Lahdessa Tiinan kera treenaamassa, oli tosi kivaa! Kiitos Tiinalle seurasta! Taimi oli väsyneessä kropassa selvästi tai sitten uusi paikka pisti inasen jarruttelemaan, mutta ei mitään isompaa ongelmaa. Alkuun kaukoja. Muuten oikein kiva mielentila ja muu, mutta kerran sitten ei kuunnellut, vaan meni seisomasta maahan istumisen sijaan. Ja tietenkin se maahanmeno oli teknisesti just oikein, mitä se ei ole koskaan silloin kuin pitäisi mennä. Ruutua tehtiin niin, että menomatkaa aina pidennettiin eli oikean kohdan vahvistusta. Nämä hyvät. Luoksetuloa kipoilla, ja nyt ekaa kertaa sitten tosi moneen treeniin Taimin vauhdissa näkyi, että se tullaan stoppaamaan. Mutta ei näkynyt huonolla tavalla, vaan vauhti oli ehkä just sopiva stoppeihin nähden! Pitää vaan katsoa, ettei tuosta ala yhtään ennakoida, ja vapauttaa sitä enempi etukipolle. Mutta tänään tavallaan nämä oli parhaat siis aikoihin, koska stopit käskytettyinä oli eniten kohdillaan aikoihin. Loppuun tunnari. Ekalla palasi tarkistamaan, kun Tiina alkoi liikkua kapulan noston jälkeen (tää on se ongelmakohta). Kahdella seuraavalla toistolla voitti häiriöitymisen ja teki hienosti. 

Suri oli myös totuttua vaisumpi, mutta kokosi itseään vieraan paikan häiriöstä huolimatta. Alkuun leikkimistä, josta vauhdista seuraamaan ja lelupalkka. Tämä oli siis suunnitelma, ja se tuki hyvin tätä vieraan paikan treeniä! Näitä siis lisää ja etenkin uusissa paikoissa. Noutoa tehtiin niin, että Tiina heitti kapulan vielä kauemmas minun heitosta eteenpäin. Arvasin, että Suri väistää heilautusta, koska se ei ollut parhaassa vireessä. Mutta kapuloille menot olivat hyvät, ja nostot ja palautukset myös ok. Sattui vaan niin, että ekalla se meni jonkun roskan luo, joka osui ensin sen silmiin, tokalla se meni Taimin luoksetulokipolle, jossa olikin vielä palkkaa ( :D ) ja kolmas sitten ilman ylimääräisiä ohjelmanumeroita. Hehehe. Loppuun luoksetuloa. Eka piti tehdä suoria ja vapautuksia lähdöistä, että vauhti saatiin kohdilleen. Yksi stoppi, olisi voinut olla nopsempi, mutta tänään ei ollut päivä, jolloin niitä olisi voinut hinkata. Jälkeenpäinhän toki mietin, että joo, nyt kun oli treenikaveri, niin se jojo-leikki olisi ehkä ollut oikea treeni, argh! No, ensi kerralla sitten!

Loppuun paikallaolot. Taimi istui ja makasi Meten kanssa. Vähän on levottoman oloinen nykyään, odottaako ruokaa niin paljon nälkäinen parka. Ei mitään isompaa ongelmaa kuitenkaan. Suri oli hyvin Myrtin kanssa, hirveen hyvän näköisesti makaili. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti