perjantai 24. lokakuuta 2014

Kotipolttoisia

Tuntuu jopa vähän pelottavalle, kun kaikki toko-hommat etenee nyt ja muutenkin ollaan oltu ahkeria. Mutta nyt on ihmiselle ja koirille hyvä hetki ja aika, ei kai siinä muuta. Tänään kotona tehtiin kaukoja, tunnarin tuontia ja perusasentoja eri suunnista ja käännöksiä, ulkona tunnaria.

Ulkotunnarit meni hyvin. Taimi ei tarkistellut ollenkaan. Suri teki hyvin, ekalla oma oli muiden seassa piilotettuna. Koska se on nyt aika hyvä, mietin, että liike pitäisi hioa loppuun, eli liikkurillisia pitäisi alkaa tehdä. Kepo pääsee siis hommiin...  mutta pitäisi siis miettiä liikkeen lähtö (mielestäni se ei odota kapuloille lähtöä oikein, eli siihen vähän buustia (jos en kuitenkaan tyyliin hakkaa sitä tunnareilla... muuten se ehkä onkin ihan ok. Palautuksia nyt tietenkin voisi treenarat, siis eteentuloa ja siitä loppuun.

Sisällä sitten treenattiin tunnarin / kapulan palautusta. Haettiin suoruutta ja tiiviyttä. Huomaa, että Surilla on joskus ollut vaikeaa tämän kohdan harjoittelu. Sillä tulee ihan sekunnin murto-osaksi sellainen ou-fak-ilme, sitten se ohittaa sen ja tekee innoissaan, toistoissa sitä ei enää ole. Kaukojumppaa molemmille. Surilla kasvatin taas vähän matkaa. Eihän tämä ole kuin toistoista kiini, ja kun kerran hyvin menee, niin yksi, mieluiten useempi setti / päivä, alkaahan niitä siitä kertyä. Perusasennot ok, samoin askelsiirtymät. Niitä voi helposti nyt sisällä treenaillakin, koska vaativat työtä jonkin kerran Surin kanssa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti