torstai 9. lokakuuta 2014

Aksaa

No nythän myö taas aksailtiin. Oli aikas kiva rata, Taimille sopivaa aivotyötä, mutta innostavaa. Mentiin makseilla. Tuli jotenkin hyvä fiilis! Taimi kulki hyvin, ohjaus oli koiran mukaista, selvittiin kaikista paikoista. Tämä oli vaan jotenkin niin omaa. Ihanaa, kun Taimi on jo laihtunut jonkin verran, pitäisikin käydä vaa'alla. Sillä oli siis sellainen 2 kg ylipainoa, tuntuuhan se. Ja tosiaan tämä viileämpi sää. Viime juoksulenkillä Taimi juoksi edellä / vierellä koko matkan, ja tyypit lähti oikein keulien liikenteeseen.

Suri teki muistaakseni kolmessa osassa. A oli pitkästä aikaa. Otin ensin kosketusalustalla, jotta saadaan sitä varmuutta ja nopeutta - sitä olikin. Alusta pois, ja ihan lopputreenistä vielä yksi alustallinen. Palkkasin ehkö joka toisen A:n. Tämä oli hyvä, ja onnistunut suunnittelu itseltäni. Suri oli todella iloinen ja riehakas. Vaikka palkattiin namilla, otin aina välisiirtymät lelunretuuttamisella, mikä oli oikein hyvä valinta sekin. Kepit tehtiin vain kerran, loppupalkalle. Oli vauhtia ja tekniikkaa. Ne pitää vaan ohjelmoida näin uudelleen. Nyt treeni onnistui niin, etten miettinyt missään kohtaa, että miksi tein näin, tai että ei minun näin pitänyt tehdä, tai teinpäs taas kerran liikaa. Pikkuhiljaa siis onnistumiset alkavat kasaantua. 

Aksaa onkin nyt luvassa viikonloppuna. Huomenna polkaistaan käyntiin uusi ratatreeni, ja sunnuntaina parin kasvatin kanssa Kana-areenalle aksailemaan. Lisäksi olen päättänyt ilmoittaa myös Surin VAU:n kisoihin kuun loppuun. Ne on kuitenkin hyvän mielen kisat. Ehkä muitakin kisoja, sillä jos kevät meneekin pentuhommissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti