perjantai 13. huhtikuuta 2018

Mitä me puuhataan?

Tällä viikolla on vähän treenailtu nykyisiä menoja. Tiistaina ja torstaina käytiin työpaikan vuorolla maneesissa vähän ottamassa tuntumaa tokoon. Mustehan siis aloitti juoksun, joten pieni muutos sen tekemisessä on. Se on vähän kuitenkin muissa maailmoissa ja lisäksi maneesin hiekka on ällöä, ja pitää vähän väistellä .Toisaalta hommiin on silti tosi kiva ja iloinen ote. Nythän on niin, että meillä on toko-koe paikka 12.5. juurikin maneesiin. Yritän käydä ahkerasti nyt tiistaisin ja torstaisin treenaamassa hyvin kevyellä mielellä, ja päätän kokeeseen menon ihan sitten vaikka juuri ennen h-hetkeä. Ei ole kiire - ei ole pakko - mutta ei se niin vakavaakaan ole, kun tiedän nyt miten koira toimii ja miten hommat saa aina kuitenkin paikkailtua. Toisaalta jos kokonaisuus ei tunnut hyvältä, en koe järkeväksi mennä edes harjoitusten nimissä, sillä ei me siitä mitään nyt hyödytä enää. 

Tänään käytiin aksailemassa Vinkeän koiran Lotan treeneissä pitkästä aikaa. Muste vihaa niin juoksuhousuja kuin muita asusteita, ja jostain syystä tämä aiheuttaa siinä hillitöntä vauhtia - liekö yritttää juosta housujaan karkuun, juoksuhousujaan. Mutta siis treeni oli aivan vallattoman mainio, ei siinä mitään. Tuli kyllä hyvä fiilis ja tuntui, että kyllä tässä toden totta jotain osataan. Paras päätös ikinä oli lähteä päivittämään agilitytaitoja juuri Lotan oppiin. Täällä päin on toukokuussa kahdet agikisat, ne varmaan meillä on tähtäimessä, vaikka puomi ei ihan kisakuosinen olekaan. Mutta kuten sanottua: onko se nyt niin vakavaa. 

Taiska sen sijaan on vähän mallaillut rallyaskeliaan. Nyt on toukokuulle yhteen kisaan paikkakin. Josko kevään - kesän tavoite olisi RTK1 & 2. Ei siis niin vakavamielisesti, päivä ja kisa kerrallaan. Mutta silleen tähtäimessä, että muistaisi katsella joskus Virkkua sillä silmällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti