maanantai 27. huhtikuuta 2015

Korahduksia

Hyvin pienesti on treeniblogi alkanut korahdella.. Ensin lauantaina Hertan kanssa. Surilla on jo vähän idistä tehdä, mutta sen tila kyllä pitelee sitä aika tyynenä. Siispä vauhti ei ole mikään tavoite, vaan tehdään ehkä nyt sitten jotain siihen sopivaa: ruudun paikkaa, tunnaria, kaukoja. Nälkähän sillä on, että kyllä se motivoituu. Lauantaina tehtiin myös; ruutuun lompsi, mutta paikka näyttäisi olevan hallussa, ainakin kotipihan ruudussa. Liikkeestä istumiset yllättävän hyvät, tunnarissa ei mitenkään reagoi vääriin ja kaukoissa tekniikka loistavan tuntuista. Lisäksi aloitettiin opetella toisenlaista vasemman-täyskäänöstä, ja luulen sen sopivan Surille hyvin. Sitä voi myös nyt helposti treenailla. 

Tänään parit ruudut, paikka oli ihan kohdillaan, mutta vauhti on vähän käsijarruista. Jospa nyt olen tekemättä sitä, vahvistelisin läheltä paikkaan menoa eri suunnista. Kaukoissa otin matkaa! Istu - seiso oli vaikein, kun meinasi vaan tassutella. Heittonami kopilla oli Surista parasta, ja sillä se alkoi pysyä. Näyttää lupaavalta! Liikkeestä istumista kokeilin jopa seuruusta, mutta omat vartaloavut oli kauheat, täytyy vähän funtsia tätä ja vahvistaa vielä. Tunnarit hyviä, se on muuten nopsaan valmis liike! Voi että, uskoisin Surin valmistuvan jo vanhojen sääntöjen aikaan, jos vaan moodi löytyy. Sen sijaan jää nähtäväksi, mahtuuko mihinkään kokeeseen ennen elokuuta. Mutta onneksi uusi voittaja on hyvin samankaltainen kuin vanha, suuntiakin on aloiteltu, ja niitä voisi tehdä jo reilusti (kunhan se vauhti löytyy).  Kursseille olisi kivaa taas mennä, mutta pitää odotella ensin palautumista ja saa nähdä onko kesällä mitään tarjolla. Mutta syksyllä viimeistään sitten.

Sitten yks tyyppi alkoi naksuttimeen ehdollistumisen. Ja se tyyppi vähän leikki. No, se leikkii kyllä koko ajan, mutta nyt vähän ilman muita pentuja. Tästä se alkaa. Uusi elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti