sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

To go and jäl khi

Olisiko niin, että päivityksiä tehdään aiheesta kaupunkitoko ja kotijälki. Lappeenrannassa käytiin sen verran pyörimässä, että sain itsestäni irti ihan käydä kenttätokoilemassa (olen niin vaivainen, että tästä ei tule kohta enää mitään). Surin kanssa oli huisin kivaa. Se kyllä lähti itse olemaan aktiivinen, ja tehdiin ensin tolpan kiertoa stoppiajatuksella. Kierto alkoi parantua, ja stopit se osasi ennakoida. Mutta joo, kiva leikki. Tehtiin ihan normijätöstäkin ihan näpsäkkä seisomaanjäänti. Kovin vaikea liike yleisesti ottaen. Seuraamista taasen, ja käännöstreeniä. Oikeat hyviä, vasemmassa ensin päinkävely, mutta lähti paranemaan. Kyllä se siitä. Kaukojakin tehtiin. Muste alkoi haukkua jotain ohikävellytta koiraa, mutta Suri ei mennyt lukkoon. Teki tosi kivoja vaihtokomboja, ja matkakin kasvoi ja Suri hienosti tiesi olla paikallaan. Hyvän mielen treeni! Mitään kamoja ei ollutkun ne jäi autoon ja auto meni muualle, joten keskityttiin nyt näihin kamattomiin liikkeisiin. 

Muste kävi leikkimässä täällä taas. Hienoa setti, ja muistin yhden leikkivinkinkin, jota kokeilin, josta koira tuo hyvin lelua takaisin. Vähän seuraamista ja pertsaa, ja parit maahanmenot ja vielä leikkiä. Kai sen kanssa voisi jotain oikeaakin vähän alkaa mallailla, ettei ihan jumahdeta. Jotain tunnarin etsintää, ruutua, jääviä. Pikkuisen pikkuhiljaa. Musteen kanssa käytiin myös kaupungilla kävelemässä ja leikiskelemässä, ja oli hauskaa. Muste lennättäisi lintuja paljonkin, mutta jos se on hihna kireällä niiden perään ja sanon "jätä", se pian kääntyy hakeakseen namia ja on ihan rauhallisessa mielentilassa. Ykisttäisin yllättäviä koiria haukkuu, välillä ei. Ihan sama. 

Taimi-mummolainenkin kävi kentällä, koska sen kanssa on vaan alettava touhuamaan. Syttyy nopeasti eli heti ja muutenkin muuttui masentuneesta ameebasta rakettitykkimoottoriksi lenkillä, kun laskin irti nuorison kanssa rallaamaan. Taimista ei saa tehdä varhaistettua vanhusta, vaikka se nyt kesällä sellaista on muistuttanut. Nyt tulee loppu siihen!

Tänään Surille Hannan tekemä jälki kuudella kepillä. Hieno parinkymmenen metrin jana ja viisi keppiä nousi. Ihan erilaista, keskittynyttä työskentelyä, ei hukkia ja hyvät ilmaisut (1. ja 6. alla purkit). Ei siinä ollut mitään valittamista kyllä! Musteelle noin 50 m jälki (nro 15) kulmilla, tyhjillä pätkillä ja kahdella purkilla. Toimii, pentu toimii. Tyhjillä hyvin etenevä meno, mutta sitten malttaa syödä kun tulee nameja. Purkeilla toimittiin kuin ennen. Ensi kerralla taas sanoakseni, pituutta! Joku ihan mini jana? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti