torstai 16. heinäkuuta 2015

Kivaa treenihommaa

Tänään tokoiltiin ja jäljesteltiin. Iltapäivällä suuntasin Padikselle, koska haluaisin aloittaa niiden paluuhyppyjen /-kiipeämisen treenaamisen. Surille kuitenkin ensin vähän leikkiä ja sitten pari ruutuun menoa pallopalkalla, nämä ok jos ei ihan super ollutkaan. Seuraamista seuraavaksi, ja tahmeasta aloituksesta huolimatta taas jotain ajatusta toivottavasti syntyi. Vasemmalle käännökset ovat siis huonot. Suri jotenkin katsoo / fokusoi hommaa vain eteenpäin, eikä katso käännynkö. Oikealle tämä ei ole kovin fataalia, mutta toki käännöksestä tulee väljä. Vasemmalle ajan sen päälle, se hyppää kaksi metriä ja tulee mielistelemään. Jumpattiin tätä, ja hyvältä alkoi näyttää. Ehkä käännöstreeniä voitaisiin nyt heti tehdäkin. 

Toisessa setissa aloitettiin kaukoilla, ja vaikka alku taisi olla ihan ok, niin sitten se junttasi itsensä maahan, josta ei vaan voi enää liikkua. Piti käydä nostamassa se istumaan, ja kun se alkoi taas tehdä pientäkin liikettä seisomaan noustakseen, niin paljon palkkaa. Tämäkin taas minusta ihan hyvä oppi, koska se maahanjunttaus ei vaan ole ratkaisu, etenkin kun osaas ihan hyvin! Loppuun kapulan kanssa hyppy ja A. Molemmissa ensin tiputti ennen ylitystä, sitten onnistui. Tehtiin koepainoisella kapulalla, kun en muuta löytänyt. Voisi aloittaa ihan kevyellä, koska se on vain se korvien väli, mikä estää tämän, eli helpompi kapula vaan kehiin. :) 

Muste kävi leikkimässä. Sitten vähän pertsoja ja jokunen seuraamisaskel, ja leikkiä sekä sylissä nujuamista. :) Kokonaisuudessaan sekä Surin että Musteen treeniä varjosti pieni kiire, kun ukkospilvi lähestyi kenttää. Kerettiin kuitenkin kuivin nahoin, ja olihan se ihan jees treeni. 

Illalla sadekuurojen jälkeen käytiin Miian ja poikien kanssa lenkki jälkien vanhetessa. Ensin Muste, jolla äkkiseltään laskettuna jälki nro 14. Nyt jätin aika paljonkin tyhjää, ja sitten namitettuja askelia jokunen, tyhjää pidempi pätkä jne. Kolme ruokarasiaa. Muste oli väsynyt ja nälkäinen, joten keskittyi todella hienosti jälkeen. Tyhjillä jäljesti halukkaasti, vauhti tietysti kasvoi ja vähän pidättelinkin sitä, mutta nameilla taas jäi rauhassa syömään. Tai siis eteni tosi kivasti koko ajan kuitenkin. Rasioilla pysähtyi, josta naksu ja maahanmenon jälkeen palkka. Hyvin toimi. Jäljellä oli pari kulmaa ja taas u-mutka. Meni kyllä tosi hienosti tämä! Näitä lisää, tämä taso voisi olla vaikeudessa muutaman seuraavan treenin, ennen kuin taas keksitään jotain kivaa. :)

Surille oli noin 600 m pitkä jälki, joka vanheni ehkä sen 2 tuntia. 6 keppiä. Jana ok vaikeasta paikkaa, mutta olisi tarkistanut takajälkeä, jolle en laskenut. Sitten mentiinkin tosi hienosti kepit/putkit ilmaisten, kunnes 4:nnellä purkilla haisteli ja tuuppi selvästi sitä (tulin siellä liinan mitan verran taaempaa) ja ihan pokkana törkeästi jatkoi matkaa! Pienesti pääsin huomauttamaan, koska tässä nyt oli minusta todella törkeä temppu siltä. Suri ei ottanut ollenkaan pahasti, ja meni ilmaisemaan asiallisesti. Sen jälkeen tulikin aika tuore harha, ainakin joku juoksija meni ohitsemme juuri kun lähdettiin jäljelle, eli Suri sai tuoretta hajua, joka aiheutti vähän pyörimistä. Oman jäljen saatuaan tohotti sitä kyllä tosi kovasti, mutta polulla tuore jälki taas vähän veti. Lähetin sen metsän puolelle, josta jatkoikin hyvin ja ilmaisi viimeisen kepin. Yksi siis jäi tässä hajuhötäkässä - taas niitä hetkiä, jolloin olisi ihan kiva, jos olisi jotain merkkauksiakin jäljellä. Mutta ihan hyvä treeni, etenkin että pääsi sanomaan siitä kepin& purkin jättämisestä, ja kulmat tänään tosi hyvin kaikki. Josko ensi kerralla sitten se pidempi jälki? :)    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti