maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hallilla

Tänään käytiin taas Korkeavireellä humppaamassa. Muste otti ekan kiekan leikkiä ja pari ruutuun lähetystä BF-pallolle. Ensinnäkin kun mentiin hallin puolelle, se alkoi heti hyppiä ja odottaa palloja. :) Toisekseen se oli makee. Hyvin lähti ruutuun, Miia laittoi pallot, niin osasi itsekin jo hiffata lähdön, joskin lähdin vähän tueksi kävelemään. Toisella kiekkaa taidettiin tehdä kosketusalustaa ja puomia kävellä muutamaan kertaan. Ehkä pari pertsaa ja seuraamispätkäkin. Kolmannella ja viimeisellä kiekalla tehtiin putkea. Musta putki oli vähän mutkalla, ja se oli vielä vaikea, mutta suoristettiin, niin sujahteli ihan hyvin. Kutsuna, lähetyksenä ja heitin palloakin läpi. Tällä kertaa Muste ei niin ollut hiljenemässä hallissa häkissään, vaan olisi kyllä koko ajan halunnut olla tekemässä tai ainakin jotain hurvittelemassa. Mutta aika siisti oli se asene hallista!  Ja tehdessään se on kyllä hiljainen. Ja tällä hetkellä ainakaan sille ei ole ongelma mitenkään, jos palkkaa vaihdellaan lelu / ruoka - vaihtaa kyselemättä.

Suri oli myös taas tosi napakka. Eka ruutuun lähetys meni tosin esteiden kiertelyksi.. mutta sitten hieno ruutuun meno. Toisessa ei ollut alustaa, ja jos en nyt ihan ekaa kertaa niin melkein ainakin käskin sen maahan asti, ja sehän meni kuin mikäkin hienolainen! Parit lähdöt erillisenä harkkana, niissä ei ole niin vielä vauhtia, mutta tulee varmasti kun saa varmuutta. Ja pitää aina muistaa aluksi helpottaa, että tietää, että saa tulla. Sitten tehtiin uutta voittajan ohjattua. Seurautin merkille ja stoppasin, ja se oli ihan helppo. Heitin kapulat kummallekin puolelle, ja lähetinkin käsimerkin ja pelkän "tuo"-käskyn turvin, ja Suri oli, et tottakai hei tuon. :D Siis olen joskus ottanut suuntia (viime syksynä viimeeksi) ihan muutamia kertoja. Sille suunta ja käsimerkki siihen on ihan arkea, se osaa ne hyvin koska ohjaan sitä lenkillä paljon käsimerkeillä, joten se lukee tässäkin niitä ihan sujuvasti. Mutta sitten se on ollut hämillään, että joo, mitäs täällä suunnassa tehdään. Nyt kun käytin vain tuo-käskyä, se tiesi, mitä piti tehdä annetussa suunnassa. :D Pieni askel ihmiskunnalle, mutta aika kiva meille, jos se oppii liikkeen näin helpolla. :)

Tehtiin myös luoksetuloa, ja hyvin se juoksenteli ja pysähteli. Varmaan tämä liike tulee vain paremmaksi, ylläri, treenaamalla. Siis että varmuus juoksemiseen ja varmuus stoppeihin on hyvä, ei jotain mitä tehdään kerran kuukaudessa. Kaukoja loppuun, ja nekin taas vaan meni tosi hyvin. Matka ajoku 5 metriä ehkä. Ulkonakin tehtiin ja keskittyi ja suoritti siististi hommaa. Surilla oli hieno pilke, ja uskon, että tämä on nyt taas syksyn moodi, eli ihania suunnitelmia saa tehdä, toivottavasti, kokeiden ja vaikka aginkin suhteen. Ai juu, ja illalla tehtiin metallihyppyä ruualla, ja ei kyllä miettinytkään kapulan materiaalia, pitää hyvin. Jos alkaisi tehdä vain noutoa aluksi ilraruualla, ja jos pihatokon mielentila pikkuhiljaa kääntyisi plussalle sen avulla, niin treenaaminen olisi helpompaa useammin, kun kotona nyt kuitenkin on hyvä piha treenailla.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti