tiistai 14. heinäkuuta 2015

Jälkihommia

Surille tuli tehtyä noin alokkaan mittainen jälki viidellä kepillä, ruokaa niiden alla purkissa. Jana oli tosi hieno (nosto n. 10 m:stä), ikää ehkä tunti. Kaksi ekaa kulmaa meni hyvin, pidin kylläkin suht lyhyellä liinalla ja tuntumalla koko ajan, ettei ala haahuta. Ja se kyllä tepsi kokonaisuudessaan, pitääpä skarpata itse tässä. Viimeisellä kulmalla teki tarkistuksen, mutta nyt "oppikirjamaisen". Hyvä tehdä näitä nyt, että tietää missä kulmat ja keppien alla ruokaa. Pitkä jälki haaveissa seuraavaksi!

Musteelle pieni jälki myös. Namitettu suht tiheästi, mutta tyhjiäkin ihan reilusti. Kolme ruokapurkkia, kulmaa ja u-mutka. Alku oli vähän outo, vähän vinkuili ja väisti, mutta sitten lähti syömään ja eteni junamaisesti. :) Purkeilla kehuin (naksu unohtui matkasta) ja pyysin maahan ennen palkkaamista - toimi hyvin, vaikkei nyt ollakaan vahvistettu maahanmenoa sitten eilisen. :D Aikast kiva, ja muistin kehua ja riehuttaa jäljen jälkeen, pentu oli iloinen. 

Suri ja Taimi nosteli esineitä jälkien vanhetessa. Suri kysyi vähän ekalla, mutta kehuilla toi esineen. Hakutyöskentely oli todella hienoa! Toisen toi sikamakeesti. Taimilla myös ensin se viimeinen esine ylös, mutta koska oli niin kivaa, vein vielä kaikki kolme sinne ja haetutin kaksi. Yksi jäi "kytemään". ;) Tää on hyvä pikku harrastus Taimi-tätille.

Kotona Musteen kanssa kosketusalustaa, kapulanottoa ja pertsaa. Pertsassa taisi olla liian hyvät namit, kun jotenkin aina hajaantui yhden jälkeen homma. Namit vasemmassa kädessä paikkasi hyvin. Surin kanssa tein väliin kaukoja, oli tosi vaikeeta, koska lapset olivat olkkarissa. Mutta tajusin palkata jokaisesta liikahduksestakin, ja äkkiäkös se oli ihan mukana ja lapsetkin onneksi häippäsivät pois. :D Sitten makeita kaukosettejä, tosin matka ei nyt kasvanut. Silti. Vähän käännöstyöskentelyä myös. Tämän jälkeen itsestään vähän numeroa pitänyt Muste pääsi vielä tekemään niin hienoja pertsoja ja seuraamista muutamien askelten verran. Se tarjoaa käytännössä sitä itse tässä pertsatreenissä. Ei paha. Iltaruualla Suri toi metallikapulan, ja vaikkei olla tehty noin puoleen vuoteen, otti reippaasti ja toi kuin ei mitään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti