sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tokoa

Ja vähän aksaakin. Perjantaina piti kokeilla Surin kanssa vähän ympyrällä ohjausta, ja se meni hyvin. Suri ei ole koskaan mitenkään hyvin tässä edennyt, mutta yllättäin oivalukseni siitä omasta asennosta oli aika ratkaiseva, ja nyt meni varsin hienosti.

Lauantaina treenattiin Sannan ja Mirkun kanssa. Tätä on ideoitu pitkään ja nyt ihan sitten saatiin aikaiseksi sovittua ekat treenit, ja jatkoa ainakin jo olisi tiedossa. Paikkana Kalliola. Surin kanssa tehtiin aluiksi ruutua, Suri oli hyvässä vireessä. Ruutu oli ihan kateissa, kun oltiin uudessa, avoimessa paikassa, auts. Kovasti lähti jonnekin juoksemaan, mutta ei kyllä reagoinut juuri ruutuun toisellakaan yrityksellä. Tehtiin näyttö, ja sitten onnistuminen, mitä nyt menee yli niin että heilahtaa. Maneesilla on lievä vaikutus ruudun 100% onnistumiseen.. Tuli mieleen, että sitä paikkaa olisi voinut vahvistaa lähempää, mutta se jäi seuraavaan treeniin. Vauhtinoutoa tehtiin niin, että Mirkku heitti kapulan vielä kauemmas. Teinkö vain yhden vai kaksi, onnistui tosi hyvin, palauttaa tosi hyvällä vauhdilla, eikä himmaa / meinaakaan tiputtaa ennen jessiä. Jotenkin ihan uskomattoman hieno. Mutta saa kyllä jatkaa tällä treenillä, josko siitä joku ihan mielikuva syntyisi Surin päähän noudon mentaliteetista. Jäävät tehtiin käskytettynä, ne onnistui, ei mitään uusintojakaan. Kaukot kosahteli vähän niin kuin aiemmin, eli varsinkin ekaksi jos pitää nousta seisomaan, niin istuu. Perustreeniä, joka kerta ja säännöllisesti, kun kerran on heikentyneet. Kotitreeni vaikka sohvalta käsin ei sekään varmasti haittaisi.. Lopuksi kaksi hyvää tunnaria, jossa ei ollut epävarma eikä kysellyt, joten jätettii nsiihen. Fii, että oli mukavaa, kun treeni meni just niin kuin toivoa voi. 

Juoksu-Muste kävi kuin kävikin leikkimässä, piti vähän miettiä, ettö otanko vai en. Nyt juoskussa kun se hajumaailma voi viedä, enkä halua siihen puuttua nyt just sitten. Tehtiin intensiivinen ja lyhyehkö kahden lelun leikki, ja se onnistui kyllä hienosti ja rajusti. Taisin  seurauttaa hihnalle takaisin, ja oli hyvä asenne, mutta maltoin jättää siihen, enkä alkaa treenata, Vieraita paikkoja ei vaan olla juurikaan tehti ajatuksella, joten nyt kun tehtiin, niin tehdään niihin sitten hyvä pohja. :) 

Tänään käytiin maneesilla. Taimi sai aloittaa taas kartiotreenillä. Hyvin kiersi, mutta lopussa otti paristi hyppyä.. kielsin, kävin näyttämässä kartion ja teki aina sitten hyvällä vauhdilla. Hyvä oli, koska ei olla oikeilla häiriöillä tosiaan tehty kuin viime viikolla. Tästä se alkaa. :) Ruudun paikkaa läheltä, seuraamista, jääviä. Ohjattua vähän muistiksi. Itse sitä muistitreeniä tarvitsinkin, kun en todella voinutmuistaa, mikä Taimin käsky on (se on vasen ja oikee..). Taimilla kyllä pää vie, ruutuun lähtee aina innoissaan ja muutenkin, mutta on se vähän vanhan ja väsyneen oloinen. Ääh, minun pitää nyt keksiä, miten sitä saisin laihdutettua. Luulen, että se auttaisi jo paljon..

Surille hyvä, muttei eilisen veroinen treeni. Ruudun tein keskelle maneesia, ettei reunat ainakaan helpottaisi. Tehtiin paikkatreeniä, ja haki tosi hienosti eri suunnista eikä jäänyt kiinni edelliseen kohtaan. Vähän seuraamista. Noutotreenit onnistui taas hyvin, siitä iso plussa! Oli hyvä tuonti! Seuraamiset jees, vähän häiriöityi välillä, mutta haki tosi hyvin takaisin eikä luimuillut. Kaukoissa samaa virhetta, mutta hyvää korjausta. Jäävien erottelut suht ok. Tunnarissa lähti nuuskimaan vähän muualle kuin kapuloille, mutta kapulatyössä ei juuri moittimista. Palautuksiakin vähän jumpattiin. Surin kanssa on ollut nyt tosi kiva touhuta, ei se pahalle tunnu ollenkaan. Tänään vähän väsyneempi meno, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. 

Musteen kanssa pitäisi jotenkin saada joku idealamppu siitä, mitä ja miten tehdään. Nyt tietysti ei tarvitsisi tehdä juuri mitään ihmeellistä, mutta mitä sitten juoksun jälkeen.. Namikipolle irtoamista tartteis treenata. Enemmän tarjoamisen kautta tehtävää juttu, että sitä kiinnostaisi yrittää. No, siinä oikeastaan proggista vanhojen lisäksi. Jotenkin tuntuu, että minun täytyy saada joku personal trainer / koutsi, kenen kanssa alan tehdi sitten aksaa sen kanssa jos alan (se näyttää kyllä taas kasvaneen, joten jospa..). Tiedän, että yksin en saa mitään hyvää aikaiseksi kuitenkaan. Jospa haen sille seuraavalle treenikaudelle treenipaikkaa, luulen, että niin se vaan lähtee. Mitä vähemmän suhaan yksin, sen vähemmän saan aikaan mitään tuhoa.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti