perjantai 20. marraskuuta 2015

Kotitokottelua

Kotihommissa on nyt ollut hyvä ote. Musteen kanssa on vähän treenailtu namin haluamista. Pidän siis pannasta ja sen pitää vetää namille. Hassua, mutta toimii kyllä tässä ihan hyvin, joten vahvistetaan, samoin iltaruualla. Vaikka namit ja muut ovatkin maistuneet hyvin, niin tätä on vahvistettu neuvon mukaan, koska jos tässä hiffaa hyvin idiksen (saa ja pitää vetää ja haluta) niin myös kuolleeseen leluun voisi auttaa. Katsellaan, miten etenee ja vaikuttaa.

Muuten Muste on harjoitellut itsensä ympäri pyörimistä (sujuu aika pienellä käsiliikkeelläkin), on aloitettu jalkojen välistä pujottelua (näissä molemmissa saa hyvin namin saalistuksen loppuun). Lisäksi on peruuteltu jumppamatolle (alkaa jo aika pienellä vartaloavulla peruuttamaan ja pitää samalla katsekontaktia :), tarkoitus on päästä pelkään äänivihjeeseen. Pertsoja ja käännöksiä vasemmalle on tehty ja se alkaa pelittää tosi hyvin. Ei ole yhtään löysä vaan napakasti tekee. On myös harjoiteltu nenäkosketusta käteen. Ei montaa kertaa, hiffasi heti,tämäkin saa kasvaa hauskuutukseksi. Kaukoja (i-m, i-s) ollaan tehty myös, ja istu-maahan menee jo ilman pomppua reippaasti yleisimmin. :) Seisominenkin muistunut jo ihan työstettäväksi. Paristi pihalla ollaan tehty kartion kiertoa nyt kauempaa, ja ihanaa, vaikka se ei heti hiffaisi, minne pitää lähteä, niin kun se hiffaa, lähtee ja palaa vauhdilla! Wihii, näinhän se pitää toimia.

Muste kovasti haluaa tehdä, ollaan välillä (ahneuksissa) tehty näitä kaikkia samaan sessioon, mutta ei Muste ole kyllästynyt. Olen välillä vähän empinyt kotihommien kanssa, koska Muste on saattanut olla joskus välinpitämättömän oloinen ruokaan ja tehdä löysästi mielestäni (se kohta, missä olen sisäisesti tuskastunut , harmistunut ja menettänyt toivoni Surin kanssa, joten en missää nnimessä halua välittää sellaista mielentilaa Musteelle, ettei tarvitse korjailla tulevaisuudessa näitä virheitä!!). Tätä olen opetellut pennusta saakka sen kanssa, siis sen oikean hetken löytämistä hommiin, ja nyt se alkaa olla aika hyvä - tai siis hommat itsessään toimivat nyt innostajana, ei niinkään aika / nälkä. Tosin olen tarkkana, että tämä jatkuu ja vahvistuu ehkä yritä väkisin, joa toinen selvästi on väsyneessä tilassa. Välillä kehun "vauvvapentunen" ja se kiemurtelee ja pujottelee sylissäni. :) Noutohommia ollaan treenailtu sohvalta, kun se alkaa iltaisin tarjoilemaan sitä tavaroiden tuontia. Otan myös kapulan aina mukaan, ja sitä se tuo hyvin. Alkaa olla myös mälvääämättä, mitä taas helposti tekisi pitotreenissä, joten edetään tällä! Toi muuten myös kilon kapulan :D, pitäisi muistaa tuoda se hiton metallikin autosta joskus tähän geimiin.

Surin kanssa on kotitokoiltu lähinnä kaukoja ja tunnarin tuontia. Ei siis etsimistä, koska se toimii hyvin, jos sillä on vaan into kapuloille ja hommiin. Ja tässä on saatu hyvää liukuhihnatyötä ja intoa kyllä aikaiseksi. Parempaan ei nyt pysty, joten tällä tavoin ainakin näitä kahta epävarmaa (kaukot ja tunnari) saadaan enemmän eteenpäin kuin ilman treeniä. Koetta pukkaisi 5.12., jos vaan koetta ei peruta.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti