torstai 29. lokakuuta 2015

Muste aksaa vol 3

Eilisissä aksoissa Musteen juoksu näkyin nyt ehkä selvimmin. Kovasti oli innokkaana odottelemassa vuoroaan, kun nuori pitkäkinttuinen kelpi-uros treenasi ennen meitä. Treeneissä se malttoi alkaa leikkiä, ja innostui hetsauksesta sekä meni lelulle, ja leikittiin, mutta heti kun äksöni loppui, seoli jo nuuskimassa ties missä. Ruoka olisi osin voinut tänään olla parempi valinta. Toisaalta se kyllä aina innostui, otti hetsauksista kierrosta ja ottaa niistä muutenkin asenteen, että jotain siistiä tehdään ja lujaa, vielä ei ehkä päämäärä aina sille aukea. :D Mutta ei silleen huonolle näytä tuo asia, koska oikeasti myös se juoksu sotki ajatusta ja juttuja. 

Tehtiin mersunmerkkitreeniä, oikein hyvä taas itselle! Muste kivasti pohti ja ratkaisi, mitä pitäisi tehdä. Tuntuu, että vaikka oppiminen jää vielä toki Musteella vielä aika pieneksi, olen itselleni saanut joka kerta tosi paljon juttuja, joita voin sen kanssa alkaa tehdä. Vähän erilaisia kuin millä olen muiden kanssa aloittanut, sekä omaan ohjaukseen / asentoon / liikkumiseen. Ja sehän tässä oli taka-ajatuksenakin. Nyt ei kuitenkaan olla oikein voitu käydä omalla ajalla treenaamassa kurssin aikana, koska juoksut. A-Qilityn halli lienee ainut, mihin housut jalassa voisi mennä, mutta nyt sitten ei olla tähän aikataulutukseen saatu treenivuoroja. Toisaalta kun olisi kaksi ilmaistakin vaihtoehtoa.. niin sitä kerkeää myöhemminkin. :)

Kotona ollaan taas muutamien kotiinpaluiden yhteydessä tapahtuvien intoriemuilujen yhteydessä a) leikitty ko-vas-ti b) tehty kartionkieroja lujaa. Ja tänään sitten ajattelin, että kun paristi ollaan jo siivekkeen kiertoa tehty tarjoamisen kautta, Musteella voisi jo olla tähänkin idistä. Niinpä menin aika lähelle ja odotin, ja se teki kuin tarjosikin kierron ja kovasti innokkaana ja leikkiä odottaen. Vielä toinen toisto kostoksi, ja jee, tää menee eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti