torstai 5. marraskuuta 2015

Treenejä viikolta

Maanantaina mamma meni mansikoita ostamaan, ja Suri jäi kelkasta, koska sillä oli selkä kipiä. Kävin siis itseksen vetämässä treenit, koska Mustekin on juoksussa eikä voinut tuurata. Oli tosi kiva kouluttaa, meni sikäli kyllä hyvin. :)

Keskiviikkona oli Musteen viimeinen aksakurssikerta. Tehtiin suoralla irtoamista. Kahta suoraa hyppyä, päässä valmiina palkka, ja sitten sinne ohjaamista ikään kuin kuten niissä lelutreeneissä. Oli tosi hyvä, siis tosi. Sitten tehtiin kolmea hyppyä kaarella + putki. Eka palkkaus kahden hypyn päästä, valmis, kuollut lelu. Meni hyvin. Saatiin se kolme + putkikin menemään. Vähän yritti oikoa, sitten ihmetteli, mutta onnistui myös. Jossain kohtaa vähän kyllääntyi. Musteella on joka tapauksessa hyvä halu mennä palkalle, sille kuolleellekin lelulle. Se miettii, mitä tekee, mutta etenee samalla, joskus se siis tavallaan hidastaa, kun sen aivot raksuttaa. Mutta se ei ole huono. Kestävyys on vielä pieni, kuten kuuluukin. Varmaan omatoimitreeneissä sopiva tahti on tyyliin kaksi eri harkkaa, pari toistoa molemmista. Siitä se pikkuhiljaa.. Nyt on repullinen hyviä treenejä, mitä treenata. :) Siistiä! Katsellaan mitä, miten ja missä seuraavaksi tätä lajia. Edelleen se on snadi, muttamyös nuori. Saas nähdä.

Tänään oli Surin kisavalkka, ja se meni todella kivasti! Suri ei varsinaisessa treenissä mennyt kertaakaan surkimukseksi, vaan oli iloinen, suorastaan riehakas. Tehtiin jäävät (ei istu), metallinouto (oli varsin hyvä), luoksetulo (hyvä vauhti ja stoppi ja loppuvauhtikin), seuraaminen (huomattavasti parempaa, mutta pysähdyksistä suoraan käännös + mikä tahansa vauhti oli vaikeaa sille, mutta ei kyllä olla sitä oikeastaan treenattukaan..). Meillä oli hauskaa!

Lopuksi tehtiin vielä sitä istumista, eikä se onnannut yhtään seuraamisesta, vaikka peruutuksista aika hyvin. Tarvitsi ihan apuja. Ruudussa paikka oli selvä ja selkeä, teki hienoja läheltä ja kaukaa (mutta halli ja seinät..). Kaukoja jumpattiin, ja hirveen helposti aloituksessa seisomisen istuu. Hyviä treenejä kuitenkin. Vauhtinoutojakin, toimi hyvin. Kyllä me kokeeseen yritetään kuun lopussa, vire ja iloisuus on nyt aika yleinen ilmiö sillä, mutta kaukot + istuminen on otettava haltuun kyllä..

Aih, ja Musteen kanssa olen jatkanut kotiin paluun yhteydessä leikkiä + kartion kiertoa ja sen tarjoamista. HIeno vauhti ja asenne ja leikki. Jeejeejee. Ja se on niin pentu tosiaan, niin lyhytkestoinen ja niin toivottavasti joskus kuitenkin hieno. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti