keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Pihareenilöitä

Parina päivänä olen superreipastellut pihalla pientä treeniä. Eiliseltä piti olla Musteesta videota, mutta ei ollutkaan sitten. Voivoi. Muste puuhasi eilen pari vauhtinoutoa ja seuraamista. Uusi KeHu-lelu on must, siis sellainen, missä on joustava varsi ja Kongipallo päässä. :) Suri teki eilen korjaussettiä taas, eli kaukoja, jääviä ja noutoa.

Tänään Muste ei alkanut treeniin, se ei jotenkin syttynyt nakinkalastelusta, mutta sen sijaan leikittiin senkin edestä. Hyvä treeni sekin, kun ei itseä hiilestyttänyt edes. Suri teki yllärinä eilistä eli kaukoja, jääviä ja noutoa. Nyt en hyväksy ravilla lähtöjä noutoon, enkä varsinkaan taakse pälyilyä. Hyvin korjaa, lisään vielä jännitettä merkiltä sanomalla "yy-kaa-TUO", silloin Suri kyllä lähtee hyvin. Katsotaan, miten uudelleenohjelmointi alkaa purra vai alkaako. En pidättele hengiotystä mutta onhan meillä loppuelämä ja sitä rataa.  

Sisällä myöhemmin Muste oli ihanasti mukana, vaikka tehtiin ennen ruokaa ja oli KOVA nälkä. Silloin voi joskus olla vakavaa. Mutta kun viime aikoina ruokakupinkin saa, kun vähän hyppii ilmaan, niin ehkä sellainen "Surijäykkyys" ison ruuan kanssa ei pääse vahvistumaan. Nyt siis aloitettiin uutena peruuttamisen treenaamista. Tehtiin jäävien maahanmenoa, siihen alkaa löytyä vauhti. Tehtiin myös istu-maahan vaihtoja, ja ne toimii nyt tauon jälkeen entistä paremmin. Pitää vaan muistaa tehdä niitä itse seisaaltaan, eikä polvillaan, koska se voisi olla vähän eteenpäinmenemistä taas. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti