torstai 15. lokakuuta 2015

Agialkeet

Musteen kanssa aloitettiin eilen agin alkeiskursi, joka kestää neljä kertaa. Treenattiin ensi malliksi muutama lelulle irtoaminen, jota voi harjoitella kotonakin. Siis kolme erilaista harkkaa, joita en osaa sanoiksi pukea. Mutta aion treenata. :D Sitten tehtiin putkea ja sille irtoamista. Muste lukitsee ja fokusoituu suoraan putkeen hyvin. Mutkaputkeen se ei samalla tavalla sujahda, eli siihenkin treenattava fokusta. Tätä tosi ei ehkä päästä tekemään ennen seuraavaa kurssikertaa, kun tulee pieni syyslomamatka Lappeenrantaan, joten en pääse omatoimitreenailemaankaan. Höh. 

Tänään otettiin opiskelijoiden kera vähän haun alkeistreenejä. Taimi sai tehdä myös ja demota ilmaisevan koiran. Tehtiin näköavulla pistot, kun Taimia ei ole pistotettu juurikaan. Tosin se on kyllä esineruudussa oppinut pistot, joten ehkä olisi voinut tehdä yhden sokkonakin, koska se oli heti messissä kyllä. Mutta se ei ollut nyt pointti. Ekalle 2 haukkua (oli liian tuttu maalimies, Taimi vaan läpsi tassulla kunnes tajusi, että hei tää onkii ukko, pitää ilmaista). Seuraavalle neljä haukkua tulikin jo aika hyvin, ja viimeiselle kymmenen oikein tasatahdilla etutassuilla tahtia lyöden - Taimi oli NIIIIIIIN hakukoira! <3 ÄÄH!

Musteelle pari pistoa kanssa haamuilla ja vähän ääniavullakin, maalihenkilöt siis kyllä kyykyssä hiljaa etsintävaiheessa. Irtoaa hyvin ja maalihenkilöt oli valittu sen suosikeista. Mutta siinä palkkaustilaneessa tulee sama kuin jäljen purkeilla, eli se kuvittelee siitä seuraavan joku kiinniottaminen, ja se yrittää lähteä väistämään. Tämä oli oikeastaan hyvä nähdä, koska tuo on nyt se kynnyskysymys. Sitä ei saa vahvistaa, mutta pitää miettiä, miten se puretaan! Koska siitä on nyt kiinni tyyliin kaikki maastojutut. :D Naurunaama, koska ei voi ranteitakaan auki vetää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti