tiistai 16. kesäkuuta 2015

Jälki 9. ja muuta

Nyt on ohjaaja ollut viikon verran poissa pelistä. Toki aina jotain yritetään, jos mahis on. Sisällä Muste on touhunnut vähän 2on2offia, tunnarikapulan nostoa, istumista, maahanmenoa, tassun antoa, katsomista ja perusasentoa. Se on loistava! Todnäk opetan seuraamisen tuosta perusasennon kautta. Tokihan voi aina imuttaa lisäksi, mutta alku olisi aika lupaavaa.

Lähinnä olisi ollut nyt halua käydä leikkimässä pikkuhilja enemmän eri mestoilla, kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita alkaa riittää jo pidemmäksikin aikaa. Mutta se on jäänyt sairastelun vuoksi. Kotona on leikitty, kun kunto sallii, ja leikit on olleet hyviä, ja aika hyvin on asiat vahvistuneet mielestäni! Vitsit. :) Ja kauppareissuilla tai muilla menoilla olen ottanut Musteen mukaan ja käynyt vähän taajamakävelyillä.

Sunnuntaina kyörättiin itsemme pienelle jäljelle ja lenkille, koska koirista pitää saada vetoa pois. :P Musteelle joku 30 m sara-sammaleella, siis ihan tosi hyvä maasto. Ikää noin tunti, ja lopussa ruoka. Oli intoa, nälkää ja kaikkea. Hieno pentu. Surille oli jana noin 20 m. ja siitä ehkä 200 - 300 m jälki, joka päättyi ainoaan keppiin. Eteni yllättävän hyvin (josko ne herneet alkavat pikkuhiljaa törmäillä) ja nosto taas super ja muutenkin oikein mallikas, ei mitään sanottavaa kuin hyvää! 

Siinäpä se. Varmaan vasta juhannuksen jälkeen päästään tottistelemaan, josko parit esinetreenit ja joku jana + yksi pitkä jälki -meinigillä sitten vaan kokeeseen! Ainakin nyt tuntuu, että kyllä sinne yritetään, eihän tulosta ole pakko saada. :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti