lauantai 6. kesäkuuta 2015

Pientä sieltä sun täältä

Nyt on taas paha sanoa, mitä kaikkea on viikolla tehty.. tiistaina ainakin Muste oli mukana maneesilla ja leikki pentukoulussa. :D Yritettiin myös vähän yhdessä, ja juostiin pallojen perässä. Ainiin ja sitten varmaan hypittiin Surin kanssa 90 cm hyppyä, Miia oli palkkaamassa ja lennokkaasti meni. Paristi ees taas. Vähän seuraamista. 

Ööö. Kotipihassa on tehty jotakin treenejä, ja Suri paranee kyllä! Jotain outoa eteenpyrkimistä ja irtoamista sillä on, en tiedä onko se ihan pihalla, että mitä me treenataan.. asenne kuitenkin on parempi. Lisäksi henkilöryhmää on treenattu: kirsikkapensas, omppupuu, musta- ja punaherukkapuskain avulla. Revi siitä!

Perjantaina kuitenkin kepot messiin ja Padikselle esteille. Hyppyä 80 cm ensin kepolle ja sitten noutona, joka onnistui ihan hyvin. A:lla ei otettu kapulaa, vaan vahvistettiin menoa pari kertaa. Vähän olisi halunnut kiertää. No, nyt sillä onkin jokin jumi, eli oli jo ehkä silloin tai paheni tuosta. Ollaan kyllä lämppäilty ja näin, mutta joskus kai niitä vaan voi tulla, joku huono alastulo tai lenkillä revittely. :/ Jospa olisi kuitenkin vain joku nopsaan ohi menevä. Mutta seuraamisiakin teki ihan mallikkaasti, sanoisin. Eteenmeno sellainen 8,5. 

Muste oli taas liian nälkäinen, mutta leikittiin ihan snadisti ja se taisi syödä nameja kädestä. Tänään sen sijaan oli Musteen päivä, kun se pääsi Toko-SM-kisoihin turistiksi. Siellä se meni ja leikki muiden pentujen kanssa, oli häkissä nukkumassa ja hengaili. Jotkut ihmiset oli tosi ihania ja jotkut samantekeviä, jotkut se moikkasi vauhdista ja jatkoi matkaa sen isommitta numeroitta. :D Se on ihan hauska. 

Illalla saatiin vielä aika hyvät meiningit. Onnistuin hienosti kahden lelun leikissä Musteen kanssa. Wuhuu! Ja Tehtiin vähän pertsaa, liikkeestä istumisen alkeita peruuttaen, maahanmenoa. Ne on sellaisia vauhdikkaita ja aktiivisia juttuja. Niin, ollaan aloitettu vähän tavaran pitelemisen harjoittelua tunnarilla. Perusasentoon se on seinän vieressä tullut  jo ilman apuja. Vaikka ei olle kovin hirveesti tehty. Minulla on siihen ikään kuin selkeä suunnitelma, joka saa muuttua tarvittaessa. :) Oikeasti minulla piti olla paljon asiaa Musteesta, mutta en nyt kyllä muista, että mitä. No, joskus sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti