maanantai 1. kesäkuuta 2015

Huonompia ja parempia treenejä

Lauantain alkuillasta kävin Padiksella tekemässä tottista. Tehtiin vähän niin kuin hommat läpi. Seuraaminen oli parempaa, mutta ei vielä mitään edes hyvää mielestäni (asenne). Ekan suoran jälkeen jätettiin eteenmenopalkka. Sen jälkeen vähän yritti kääntyillä eteeni, kun siitä  voisi lähettää palkalle vauhdista, mutta tehtiin loppuun. Tasamaanouto oli jo ponneton, samoin esteillä. Tsempitin vierellä, jotta saatiin onnistumiset. Eteenemno ihan kohtalainen. Muste kävi vähän leikkimässä palloilla, mutta koska oli hyvin nälkäinen pentu, teki muutamat pertsat ja sai iltaruuan. 

Eilen käytiin jälkeilemässä. Miia teki Surille kaksi janaa, jonka jälkeen 100 - 150 m jälkeä ja keppi. Ekalla jälki lähti noin 15 metristä, toinen ehkä 20 metristä. Tajusin valmistella sen eteenpäin ja kun oli orientoitunut, lähetin --> tadaa, eteni hyvin ja nosti molemmat hienosti oikein. Ei se paljon kyllä kysele, että lähteekö jälki vaan lähtee ajamaan. Samoin kulmissa. Ilmaisutkin hyvät! No eipä olisi ollut parempi treeni!

Muste pääsi kuivalle sammalelle / harvalle saralle / muutama mustikanvarpukin oli. Ikää tunti ja alla 45 min. lenkki mäkimaastossa leikkien samalla Auran kanssa. Nälkäinen pentu oli hyvin tosissaan, ja ajoi hienosti! Kun meinasi ryysätä, himmasin, ja tyyppi kiukustui ja työsti kovemmin. Jos yritti etsiä väärältä suunnalta, palasi pikaisesti oikeaan ja selvästi reagoi askeleeseen. Kuivempi maasto oli sille uusi, koska pari ekaa askelta se selvästi haki homman nimeä, mutta tosiaan ihan parin askeleen jälkeen oli ihan selvää, miten homma menee. Iltaruoka päässä. Olisi ajanut pidempääkin, mutta olosuhteisiin pituus oikein nappi, jolloin hommaan jäi varmasti hyvä kytö. 

Noin niin kuin muuten mietin, mitä Muste osaa. Kovin suunnitelmallista johonkin tähtäämistähän meillä ei ole. Muste siis

- tulee lenkillä hyvin luo, oli muita koiria tai ei
- osaa jätä-käskyn, jota treenaillaan kotona lapsien ja kissan kanssa, ja ollaan kokeiltu ulkona johonkin lintuun ja hevosenkakkaankin. :D Toimii, mutta on ns. ikuisessa vahvistuksessa oleva asia. 
- Osaa vähän tulla perusasentoon. :) On innokas. 
- Osaa mennä etutassut tasapainotyynylle, vaikka tässä oli taas pitkä tauko
- Matkustaa autossa kuin.. unilaivassa.  Pyrkii sinne itse, kun sanon autoon.
- On hyvin isossa koiraporukassa
- Osaa haukkua lehmiä ja hevosia. Osaa olla haukkumatta lehmiä ja hevosia

Ei kai me oikein muuta olla tehty. Eikä se haittaa, kun ei ole sellaista ajatusta, mitä pitäisi tehdä. Haluan rakentaa hiljalleen perusasennon eri suunnista, se etenee omalla painollaan ajan kanssa. Sitten jossain kohtaa 2on 2 off olisi helppo aloittaa. Tavaroiden nostelua minulle haluaisin myös aloittaa. Vielä on aikataulutus vähän hakusessa, mutta kyllä tämä tästä pian helpottaa. Leikkimistä saisin tehdä enemmän myös. Tai no joo, välillä tehdään, jos on muutaman päivä muuta ohjelmaa, niin eihän se nyt maailman loppu ole. :D Asenne ja into ovat tietenkin se, mikä pitää vaan olla ihan must ja parasta ikinä, ja siihen päin nyt ollaan menossa, siis on tosi hauskan ahne ja innokas!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti