sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kinpassa

Tänään toko-kurssin jälkeen jäin treenaamaan, sillä erotuksella, että meitä oli muitakin. Saatiin siis ryhmäpaikkis, ja Taimi pääsi kerrankin treenaamaan tätä. Puutuin haisteluun tai hörväily-yrityksiin, ja Taimi palasi ruotuun heti. 

Taimin kanssa vähän palkattomuutta. Tehtiin jäävät, hyppynouto, tunnari x 2, ruutu.. Ekassa tunnarissa taas ongelmia palautukseen. Jää ihan luuppiin nyt. Seuraavalla onnistuu. Keksitään jotain tähän seuraavaan kertaan. Ruutu sikahieno! Jäävät jees. Ihan ok settiä siis. Taimi kävi uudelleen vielä tekemässä kaukoja ja tunnarin, joka nyt ekalla onnistuikin. Nyt ei pidä ylitreenata. Pitää miettiä, mitä sen kanssa on järkevää tehdä ennen koetta. Tunnaria voisi tehdä läheltä, nopsa palkka siis palautuksesta, vaikken muuten auttaisikaan palautuksissa.  Muuten teemalla vähän ja kivaa?

Surin kanssa ensn kehääntuloa, ja piti yrittää olla kontaktissa. Paljon sai sitä huomauttaa, ei vaan meinaa pystyä olemaan katselematta muita. Surille tämä tietysti oli vaikeaakin, koska tälläistä kimppatreeniä on niiiin vähän alla. Mutta parani se kuitenkin, treeni teki todella hyvää! Onneksi tämä on harkka, jota voi todella helposti treenata missä vaan! Kaikki on meille vaikeaa häiriötä tavallaan, tavallaan siis kaikki voidaan ottaa haltuun. Yksi pitkä nouto, se hyvällä ilmeellä ja vauhdilla. Tätä ei enempää, koska olisi tarkotus hinkata luoksaria, ja siinä tulisi kuuma. Ensin tehtiin parit stopit peruutuksesta. Sitten tein vauhtia alle, ja hyvä yksi stoppi. Seuraavaa vauhtiharkkaa ennakoi, joten tehtiin taas vauhtia. Seuraava stoppi olikin huono, joten piti hakea hyvä suoritus. Mutta se onnistui. Palkkasin nämä lelulla vallan kaikki. Joku pallo voisi olla hyvä. En ole tottunut, että voin vaatia, ja että ei se homma siihen lässähdä. Suri vaan jaksaa ja jaksaa, voidaan tehdä toistoja ja hakea hyvää! Jätettiin ruutuun lelu ja tehtiin seuraamista ruudusta poispäin. Nyt kontakti säilyi hienosti. Alussa se siis oli koko ajan skannailemasa, mutta nyt ei enää jaksanut ottaa häiriötä. Tähän voisi kokeilla sellaista, että lämmittelisi paljon häiriössä kontaktihommilla, sitten jotain vauhtiliikettä, ja katsoisi sitten, miten seuraamisessa kontakti säilyy. Ruutuun meno oli todella hieno, lelua ei siis näkynyt ollenkaan. Vielä yksi luoksari stopitta, ei ennakoinut yhtään ja vauhdista palkka. 

Ah, tulipahan taas tehtyä! Kotonakin on tehty nenätargettia (molemmilla etenee) ja metallikapulaa (molemmat tuo). Taimilla hommissa ehkä vähän minusta tuo häseltämistä sen ihan vallaton jatkuva nälkä. Ehkä pitäisi miettiä, miten saisi sen täydemmäksi lisäämättä kaloreita. Ei sekään ole hyvä, ettei toinen ehkä pysty ajattelemaan oikein, vaikka palkkana on tyyliin puunkuorta. Heh.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti