sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Isot treenit

Viikonloppuna tuli käytyä kaupungissa, mutta itse olin ihan flunssaan tuloisen oloinen, enkä todellä päässyt raahautumaan tien toiselle puolelle riehumaan tokoleikkejä. Harmi, koska kenttä on maailman paras ja siellä on aina kivaa. Lisäksi teini-Musteelle tekisi hyvää nyt kaikki eri kentät, pitäisi vaan nyt päästä taas irtautumaan sen kanssa taajamaan ja kentille, koska se on ihan nenäeläin. 

Tänään otettiin isommalla porukalla vähän kenraalia ennen koetta. Kun Surin sai hereille, se oli ihan hyvällä fiiliksellä. Pitää vaan röyhkeästi käyttää kavereita lauantaina hyväksi Surin nostattamiseen. :) Koska se ei nyt tarjonnut itse sitä ylipursuavaa asennettaan, mikä on vähän harmi. Paikallaolo siis oikein bra. 

Yksilöt taidettiin aloittaa kehääntuloilla ja sitten jäävät. Jäävät jäi oikein :), mutta seisoessa kääntyy vähän kun tulen takaa - tyhmää, koska tätä ollaan treenattu, jos jotain edes säännöllisesti. Tehotreeniä viikolle tästä, mutta ottaen huomioon että koe on jo ihan just.. Hyppynouto innokas, tykkäsi. Ohjatussa siis selvisi, että siinä ei ole kartio, vaan maassa merkki, ok. Laitettiin joku paperi, ja Suri olisi noutanut sen - pitää muistaa käskyttää se vähän myöhemmin seisomaan, että merkki jää reilusti alle.. Itse nouto oli todella iloinen ja hauska, harmi vaan Suri vaan lähti arpomaan ja juoksemaan sitten holtittomasti täysin väärään suuntaan. Mutta asennetreeni on siis purrut! :D Tätäkin kyllä vähän treenaillaan viikolla.. Yksi kaukonousu taisi olla, ja se siis m-i, nappiin. 

Toinen setti sisälsi seuraamista alkuun. Vaikka se lähti ehkä ihan ok, niin ei se kestä sitten kokonaisuudessaan niin pitkään. Maneesin takaosassa meni epävarmaksi. Heiluu, hilluu, jää aavistuksen hiippaamaan, on epävarma, siis ihan kuin ei olisi ikinä mitään parannusta yritetty treenatakaan. :( Onneksi seuruu on vain yksi liike, ja onneksi uskon, että siitä joku piste tulee. Ruutu tyhjiin, ja ihan sika makee vauhti ja paikka. :) Palkkasin maasta mutta sitten se ei ollut kartalla lähteä seuraamaan (ja huom, teen sen kaavion itse siis väärin päin, eli treenataan sekin vielä oikein päin joskus...). Tehtiin muutamat irtolähdöt - ok. Sitten tuli keskeytys, ja päätin tehdä vielä uuden setin.

Se alkoi ruudulla, jossa nyt lelu. Toiseksi tein luoksetulon, mutta pyrki ennokoimaan. Käytin uudessa yrityksessä läpijuoksukäskyä ja siis juoksutinkin läpi. Oli hieno kyllä ja vauhdikas. Tunnari oli muuten varsin hyvä, mutta palautus jäi kauas ja vinoon, muuten ei epäröinyt mitään ja se on tärkeintä nyt! Kaukoissa 4 vaihtoa todella makeesti loppuun, ja siinä se. 

Muste kävi leikkimässä, ja sitten tehtiin hienoja stoppeja sekä vähän seuraamista, sitten ruutuun lelulle. 

Tämän perusteella Surin kokeessa varmaan tulee hyviä liikkeitä, ja sitten näitä edelleen epävarmoja. Ärsyttää, kun kaikki olisi tehtävissä olevia, ja pienellä treenillä ihan varmojakin, mutta yksin treenaaminen ei juuri auta näihin. :( Suri olisi hyvä ilmoitta jollekin toko.-kurssille, mutta toisaalta sitten en vaan ole hirveän motivoitunut, kun tuntuu, että kaikki hyvä työ vaan menee yhtäkkiä alta. Esim. tänään se oli ihan loistava monessa kohtaa, mutta se pitäisi saada kaivettua siitä aina esiin. Jos tulee treeni, jossa se näyttää, että heittelen sitä tavaroilla, niin treeni ei etene.  Pitää vaan kaivaa itsestä jotenkin parempaa auraa esille, että ainakaan en vahingossa lähettelisi sille mitään signaaleja. Tai sitten tehdä ihan vaan foliohattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti