torstai 10. syyskuuta 2015

Pentukurssi ja kotihommelit

Tänään oli Musteella taas pentukoulua, se on parasta! Aloitettiin leikittämällä, ja huomasinpas kyllä, että kun vahingossa sanoin väärään aikaan "jes", Muste irrtotti ja alkoi etsiä toista. Jee, eli tätä voisi alkaa hyödyntää ja kehittää taas eteenpäin (palautuksiin). 

Seuraavaksi esiteltiin tasapainotyynyn päällä pertsaan kierto. Muste päättikin viedä homman eteenpäin ja teki sen vielä paremmin kuin kotona. :) Ja siihen saatiin vielä käden asennosta vinkki, jolla se kiertää vielä varmemmin. Myös käsiohjauksella pertsaantuloa näytettiin. Nyt voisi vahvistella vielä tyynyn avulla, sitten alkaa tehdä pelkälleen jne., miten nyt eteneekään. 

Maahan lämähtäminen ei ole ihan kokonaan sille auennut. Pari hyvää olen saanut, mutta tekniikka etsii vielä paikkaansa, ja se ei siis vielä ole oikeaa juttua hiffannut. Nähtiin hienoja liikkeestä maahanmenoja tällä taktiikalla, ja nyt tiedän, mihin tähdätään. Jatketaan siis tämän parissa. 

Seuraamista tehtiin, ja se meni kanssa aika hyvin, paristi ei ollut ihan mukana. Nyt hiffasin vihdoin, missä kohtaa pitää palkata / palkkakäsi olla, olin jotenkin vähän eri asiaa ennen ajatellut, mutta nyt kirkastui. Tätä lisää, just vauhdista seuraamaanlähtöä. Tehtiin kasia ja suoraa, oli ihan mallillaan, siis ei mitään kovin valmista, mutta teho oli paikoin kohdillaan ja idis ja kesto aika hyvä. Vaikka tosi vähän tätä on tehty. :) Muste ei kyllä tee mitään luimuna: joko se tekee, tai sitten se tekee jotain omaa. :D Mutta mieltään se ei pahoittele eikä anteeksi pyytele.

Loppuun aloitettiin uutta: stoppileikkiä. Eli sitä ihan perus eestaas juoksua, jossa taakse vapautus lentävälle namille. En ole koskaan aloittanut sitä ennen luoksetulon opetusta, missä ei ole mitään perustettakaan, en vaan ole. Aluksi Muste lähti vähän tahmeasti liikkeelle, mutta lämpeni sitten ja muutamat stopitkin tein ja WAU! Se vaan stoppasi kuin mikä käsimerkistä, perään heti nami. Itsellä tästä on toki jo koreografia, ja nyt ihanaa ja jännä nähdä, kun tämän saa rakentaa ilman ennakkoluuloja pennulle vrt. Suri ei tasan osta tätä - kun sen kerran stoppaa, saa tehdä kolme viikkoa töitä, että se taas innostuisi juoksemisesta (teoreettisesti kolme viikoa, koskaan ei olla kyllä niin pitkää treenikuuria ehkä otettu :P ).

Muste jaksoi hyvin, se oli irti hihnastakin, ja pysyi hyvin. Yhden pienemmän pennun lelut olivat ihan maagisia siitä, mutta koirahäiriössä pelasi aika hyvin kyllä. Mustetta kuitenkijn kiinostaa vähän kaikki muukin kuin minä, ja toivon, että tällä maltillisella ja rennolla pohjatyöllä jonain päivänä homma loksahtaisi kokonaan kohdilleen, ja tehtäisiin yhdessä töitä kovasti. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti