maanantai 14. syyskuuta 2015

Jatketaan samalla hyväksi havaitulla linjalla

Oltiin taas onnistujia päivän treenissä. :) Suri lähti mukaan hommiin kiltisti, ja aloitettiin jäävillä. Siinä näkyi, että ihan 100% ei vielä luottanut, että ollaan kivoissa hommissa, koska ei kuunnellut mikä käsky tuli, mutta parista onnistuneesta ja nopsasta palkasta alkoi tehdä aina oikein --> mielentila! Sitten tehtiin merkiltä nopsia suuntia, nämä innokkaat ja ei näyttänyt, että heittelisin sitä esineillä. Seuraamisia myös. 

Toinenkin setti oli; tunnaria (pitkässä matkassa jää makaamaan kasalle, ja meinaa muutenkin etsiä jostain pusikoista, eli fokus ei ole tässä / jälkikepit. Mutta heittelin omaa sinne kasaan, ja siitä nopsia hyviä onnistumisia. Suri oli loistava asenteellaan! Siitä näkee, kun se on tärkeänä. Kimppalenkillä se alkaa välillä tärkeäksi poliisiksi, ja komentaa muita, jos ne on tuhmia. Silloin se purjehtii saman näköisenä. :D Hyvä Suriiii!

Taimi teki kiertoa ja peruuttelua. Taimi oppii. Itseasiassakierto alkaa olla niin varma, että voisimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Tai no vielä pitää matkaa vähän pidentää, mutta nyt se ei ennakoi mitään tai siis jää kytemään matkalle / kartion taakse, vaan tulee loppuun asti vauhdilla ilman mitään apuja. Maaliskuun erkkari edelleen mielessä! :D JOs ensi vuoden puolella pääsisi mölleihin tai pareihin, niin sitten. Ja jos tämä hyytyykin matkalla - se ei haittaa!

Muste oli liekeissä. Ensin kahden lelun leikkiä karvapatukoilla, leikki hyvin ja veti patukoita myös hyvin! Siitä siirryttiin tekemään kolme tosi hyvää vauhtinoutoa. Seuraavaksi pitää tsuumailla sitä paikkaa, josta irrotuksen haluan, eli ettei fiksaudu mihinkään tiettyyn kohtaan. Mutta tää on kyllä tosi hieno nyt, kun vaan taas maltilla jatketaan. Lisäksi seuraamista, ei siinä mitään uutta. Toiseen settiin mahtuikin vähän leikkiä ja sitten perusasentoon tuloja sekä jääviäen istumista. Ja sitten keksinkin ottaa stoppileikkiä; se meni hyvin, vaikka namit hukkuvat ruohikkoon ja etsimisessä menee hetki, Muste lähtee hyvällä vauhdilla tulemaan kohti. I like. No, I Love!

Ja taas on Taimistolaisten omistajat olleet sikahienoja! Aino ja Sumu paukautti hienon 184 pisteen ALO1 Tokon piirinmestiksissä Aika mieletöntä! Ja Hertta ja Noste toisaalla puolestaan tekivät kolmannen AVO1-tuloksen ja näin ollen TK2. Suuri kiitos ja kumarrus hienoille koirakoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti