torstai 17. syyskuuta 2015

Ihana pentutoko

Muste pentukursseili tänään toiseksi viimeistä kertaa. Ensi viikolla käydäänkin toinen päivä, kun työt haittaavat torstaina harrastuksia. Muste on odotellessa kurssin alkua aika levoton. Muut kiinnostaa, piippaa, mutta toisaalta tulee kuulolle ja yrittää rauhoittuakin. Treenikentällä se kuitenkin keskittyy hyvi ntekemään minun kanssa. :)

Aloitettiin ottamalla vähän leikkiä, rennosti meni. Sitten näytettiin istu-maahan lämähdystä, ja just sitä ennen vihdoin keksin, miten saan Musteen sen tekemään oikeinb; kun nostan sitä maasta takaisin ylös kurrettamaan, niin en nostakaan kokonaan ylös vaan alan ohjata kesken matkan taas alas, niin silloin se ei keri jalkoja alas vaan lämähtää. Vinkkinä myös tehdä tätä vaikka tarpeeksi isolla sohvatyynyllä, ettei ainakaan satu. 

Sivullemenot ilman tyynyä olivat varsin hyvät. :) Lisäksi sain vinkin, miten viedään eteenpäin eli Muste tulee askeleen kauempaa. Tätä en olisi ikinä keksinyt, ja olisi antanut sen jossain kohtaa alkaa pyörähtää liian edessä. Nyt sain selkeän ajatuksen, miten tästä edetään taas. 

Naminheittely-stoppileikki meni superhyvin! Vaikka pentuja oli eri puolilla, se keskittyi ja stopitkin hyvät. Vauhtia on hyvin, mutta pitää kiinnittää huomio, että tulee lähempää minua ohittaessaan ja mennessään namille. Jeps. 

Loppuun saatiin näyttää kaikki vauhtinoutoja, ja se on nyt tosiaan meillä onnistunut, kun kahden lelun laikissä olen saanut sen jes-sanan ajettua sisään lelun vaihdossa. Jee, oli hyvä. Kun päästään näitä tekemään, niin pitää vaan alkaa vaihdella matkaa.

Huisin hyvä kurssi on ollut! En ikinä olisi saanut näin hyvää otetta ja vahvistettua ja treenattua niitä omia heikkouksiani tai jumituksiani, jos ei olisi saanut hyvää opastusta. Nyt saa vaan olla niin kiitollinen tästä hommasta. Oma mielentilakin on rauhallinen, kun tietää, että pääsee aina seuraavalla viikolla jatkamaan. Tulee treenattuakin kotona, kun haluaa edetä edellisissä jutuissa. :)

Suri ja Taimi toimivatkin tänään virkakoirina töissä. Ensin saivat demota naksuttelukoulutusta sekä houkuttelua ja kaikkea muuta siihen liittyvää. Demosin ärsykekontrollia, ja molemmat oli aika hyviä, kun piti tehdä kaukovaihtoja, mutta josa sanana tulikin ma..kkara ma...mma, niin maahan ei mentykään ja sitä rataa. Joitain virheitä, mutta yllättävän tarkkana tytöt olivat, vaikka ei oikeesti tälläistä olla juuri tehty, ainakaan miesmuistiin. Lopuksi vielä jäljen demoamista, ja huomasi kyllä, että Taimilta puuttui ote, kun ei ole koko kauteen tehnyt. Motivoitunut joo, mutta töitä joutui tekemään! Suri oli tosi itsevarma kyllä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti