sunnuntai 30. elokuuta 2015

Tokoa, ooh

Tänään saatiin ihka oikeaa eikä mielukuvitustreeniseuraa, kun ihana Satu ja Kulo tulivat treenaamaan kanssamme maneesille. 

Suri otti ensin kehääntuloja, aika hyvin se tuli, vaikka autosta hypätessään ei tod mitenkään rynnännyt maneesiin. Ekassa setissä tehtiin jääviä peruutuksesta, ja se ei kertaakaan kuollut, kun kiertelin sitä, vaan tosi hienosti meni. Tein muuten kaikkia jääviä, eikä se sekoitellut kertaakaan! Seuraamisen peruuttamista treenattiin seinän vieressä ja ilman, Surilla on jokseenkin eri ajatus peruuttamisesta kuin minulla. Nopeampaa kävely itsellä vähän helpotti. Sivu-käskyn sijaan kun annoin peruuta-käskyn, Surihan lähti peruuttamaan, mutta ihan eri suuntaan kuin minun mukana, nauratti! Tunnari ihan ok, mutta epävarmuutta on kokonaisuudessaan, mutta siis siinä, että hyökkäänkö minä sen päälle, kun se lähtee irtoamaan. Samaa oli ohjatussa. Piti oikein muistella, kun Surilla oli joskus vastaava vaihe, kun se lähti tekemään perusnoutoa ja lähtiessään osui minua takajalalla saappaaseen, niin se kuvitteli, että minä olin jotenkin huomauttanut lähtemisestä (vaikka siis itse teki osuman). Nyt on ihan samanlainen tunnelma näissä irtoamisissa. Harmi, mutta ohimenevää. Kaukoissa ihan hyvä treeni, jotain väärää se teki mutta vastapainona hienoa tekniikkaa. 

Toisessa setissä tehtiin ruutua, ensin lelulle meno, sitten loppua. Ja lopuksi tyhjään meno ja maahanmeno siellä. Tää on hyvä! Vai teinkö tässä setissa sitten vielä niitä kaukoja, no enisvei. Heittelin vielä ohjattuja itse ja otin suuntia, mutta tämä ei ottanut oikein tänään vaan nyt innostuakseen, ei voi minkään. 

Asiat jotka sujuu: kaukot, ruutu, seuraaminen (ei oikein isompia tavoitteita tällä hetkellä tekniikassa), jäävät suunnilleen, hyppynouto. Mitkä ei suju: ohjattu, tunnari sujuu / ei suju. Osaa, mutta jos ei luota, niin sitten tulee häröilyä. Luoksetulo tavallaan sujuu, mutta sen treenaaminen ei varsinaisesti auta. Nyt, mihin keskityn, on ohjattu, ehdottomasti. Sen kanssa sitten muita liikkeitä "kivoina" juttuina, mutta saisi sille vaan varmuuden ohjattuun, niin se voisi mennä sillä sitten ihan riittävän hyvin. Tällä viikolla on kisavalkka, muuten pitää yrittää saada kerran viikossa jonkinlainen liikkuritreeni. 

Muste kävi leikkimässä kahdella pallolla ja syömässä oikein innokkaasti kädestä. Ei edes huomannut, että maneesissa lensi pääskyjä. :P Se on Musteelta hyvin, tai siis kertoo, että hyvää työtä ollaan tehty ja asenne olis oikea! Kokeilin myös vähän sitä seuraamista, ja meni kyllä hyvin, pitää vaan itse muistaa, miten aikoo tehdä, että ei turhaan sitten ole epämääräinen ja syö hyvää treeniä. Kotona aamulla yritettiin treenata keppi-ilmaisua, mutta liian pitkään jatkoin. Onneksi Muste lähtee juoksemaan karkuun, jos näin käy, joten ei hätää. :D Enkä edes sen jälkeen kuole, vaan nauran, koska se on oikein minulle. Ja se ei mieltään pahoita, joten silläkin oikein hyvä! Sillä on kyllä pikkasen jämy luonne. :D

Taimi treenasi merkitöntä merkkiä kosketusalustalla ja siitä ruutuja. Samoin kartion kiertoa. Nyt tuli hieno läpimurto, se vihdoin tajuaa olla pysähtelemättä vaan että tullaan suoraan sieltä takaisin. Ja intoa ja vauhtia piisaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti