keskiviikko 12. elokuuta 2015

Pientä jäynää

Lähinnä siksi, ettei tarvitse aina muistella, mitä on tehnyt ja sitten yrittää keksiä, mitä pitäisi tehdä. Tänään pihatokoiltiin. Taimi on päässyt opettelemaan kartion kiertoa, ja on se yllättävän vaikeaa, kun meinaa olla merkki. Mutta ihan hyvin hiffasi, kun tehtiin tarpeeksi läheltä ja sitten matkaa kasvatettiin. Kiertämisen se noin muuten siis osaa. Vaikka se onkin eläkkeellä, niin mikään ei estä opettelemasta hissukeen uusia temppuja. :D Eihän sitä koskaan tiedä. Ja ajatuksia liikkeiden opettamisesta olisi hyvä olla näitä seuraavia varten.

Musteen kanssa peruuttelua, ja hyvin syö kyllä kädestä. Ei vielä kuitenkaan kättä, mutta ihan ahneesti luokiteltavissa. Tänään leikittiin kovahkolla patukalla, vaikka se ei nyt olekaanehkä paras, niin Muste innostuu siitä(kin) kovasti. Joten pidetään ohjelmassa ja odotetaan leukojen ja hampaiden kasvua, jospa ote siitä paranee. :) Sopivia juttuja. 

Ja hyvän perspektiivin siihen, miksi mitäkin Musteen kanssa tehdään ja millä ajatuksella, saa siitä kun teen Surin kanssa. Edelleen se ei jotenkin luota minuun tässä hommassa. Tekee kyllä kaiken pyydetyn, mutta tulee myös selväksi, että vain koska pyydetään ja koska on nöyrä. Kaukoissa se tosin oli hyvä, mutta tunnarissakin sitä nyt kovasti stressasi jokin, vaikka se auki saatiinkin. Mietin just, että se on kyllä kovin ahnekin nyt, mutta siltä puuttuu röyhkeys ottaa ja haluta namia niin kovin, että se teksii kunnolla sen eteen. Siispä tavallaan voisi taas ajatella, että koska sillä on about taidot tehdä kaikki seuraavan luokan liikkeet, voisin helposti laittaa kaiken pihalla / muualla tokoilun nyt siihen, että se yrittäisi todella, ja aluksi ihan pienen mutta oikeavireisen jutun.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti