perjantai 11. maaliskuuta 2016

Treenijuttuja

Onhan tässä taas treenejä ollut. Lomaviikon päätteeksi ainakin Muste oli ihan poikki ja piti ottaa iisimmin. Suri puolestaan sunnuntaina maneesissa oli ihan intona hypyistä ja hyppynoudoista 80 cm:stä. Muutenkin se on nyt aivan ihana ja läsnä, hormonit ovat hellittäneet taas tällä erää ja eiköhän tästä hyvä putki taas saada päälle!

Maanantaina agissa meni ok, ei kuitenkaan parhaasti, mutta ok. Itse olen urpo-ohjaaja edelleen, mutta jospa se joskus siitä. En tyyliin muistanut muistaa koiraa jne. Heh. Muste kävi tekemässä ihan vaan pari kivaa vetoa etukäteen, koska halli olikin ennen meitä tyhjillään. 

Eilen oltiin Oilissa molempien kanssa. Musteelle vauhtijuttuja. Kierrot meni hyvin, fokusointiin vähän apuja, ja myös siihen, että siltäkin voi vaatia ihan asiallista tekemistä. Ruutua, jossa paras meno saatiin kun otettiin vähän kisaa. Ruutua onkin tehty tosi vähän ja pakenevalla lelulla, tämäkin on vähän sellainen liike, joka kaipaisi nyt treenipaikan ja kaverin joksikin aikaa edetäkseen. Mutta ei siitä mitään painetta, menee varmaan ihan jees. Hyppyä myös, sekä avo- että umpi. Osaa aika hyvin odottaa kyllä, osaa hypyn, mutta saisi olla kivempi juttu. Pallo oli paras palkka. Muste oli aika itsensä oloinen, eli osaa ja voi tehdä iloisesti ja nopeasti, ja siihen pitää aina pyrkiä. Se välillä valitsee tyylinsä, mutta sille voi hyvin jo sanoa myös, jos se valitsee väärin. Koska motivaatiota ja intoa näyttää kuitenkin olevan ja sitä tulee myös sillä, kun vaadin siltä vähän parempaa. Toistoja se ei kauheasti kyllä minusta kestä, ja muutenkin 20 minuuttia on sille vielä ihan liikaa kerrallaan. Muutaman kerran se esitti vähän turhautumisen tuomaa ylitekemistä ja ääntä, josta itse en kyllä ollut kovin pahoillani, vaan oikeastaan se näytti vähän tekemisen meininkiä minusta. 

Suri oli aivan loistava. Mietin, että miten tekisimme, kun se on kuitenkin kisavalkka, jossa olemme. EVL-juttuja ei olla juuri aloitettukaan, mutta voittajaankaan ei enää mennä. Päätin kuitenkin tehdä voittajan jutut (4 liikettä palkatta), koska meidän haaste kuitenkin minusta on vain ja ainoastaan asenne. Eikä suinkaan palkattoman treenin asenne vaan ihan ylipäänsä treenaamisen asenne. Tehtiin ensin ruutu, joka oli tosi kiva. Kävellessäni kohti se alkoi haistella, jonka kieltsin ja sitten se makasi hyvin tyytyväisenä. L, jossa ensin seisominen: takaisin tullessa haisteli ja luimi ja kääntyi, jolloin menin ja nostin sen takaisi sanoen, että ei noin voi tehdä, ei tässä mitään käy. Odotti sitten asiallisesti ja voi millä röyhkeydellä se lähti jatkamaan seuraamista!!!!!!! Ihan älytöntä. :D Lisäksi istuminen oli loistava. Luoksetulossa hyvät vauhdit ja stoppi. Tunnarissa heittäytyi edessäni maahan pureskelemaan kapulaa, mikä oli joku ufo-juttu, koska mehän tehdään aina nykyään iltaruualla joko pitoa tai tuontia (koska se on Musteen ohjelmassa, mutta muutkin saa tehdä), joten en odottanut mitään heikkoutta siinä kohtaa. Mutta joo, Suri oli siis aivan mahtava! Hyvä fiilikseni, monien asioiden oppiminen ja tekeminen Musteen kanssa hyödyttää myös Suria, ja varmasti päällimmäisenä se hyvä vaihe hormonaalisessa kierrossa..

Lopuksi otettiin paikallaolot Istuminen oli tosi hyvä ja rento. Maassa haisteli kun kävelin poispäin, kielsin ja sitten makoili ihan ongelmitta. Käytiin vielä lopussa tekemässä vähän kartiota, johon kyllä en tiedä, miten ikinä saan laukkaa menoon.. Ehkä kahden kartion leikki toimisi, ja varmaan matka myös, kunhan se sen oppii hakemaan tarpeeksi kaukaa. No, näitä tehdään se mitä tehdään ennen kesää, ja sitten riippuen kaikista suunnitelmista ja niiden toteuttamisesta joko syksyllä tai ensi vuodesta ihan tähtäimessä joskus se koekin. :D   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti