keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Laahustusta

Taas laahaa kovasti treenit. :D En edes muista, ollaanko käyty parkkistokoilemassa sitten viime tiistain. Todennäköisesti käytiin ja todennäköisesti homma meni hyvin. :) Kotona on vähän muisteltu tunnarin kanssa kapulan pitoa. Torstaina joka tapauksessa kuukauden tauon jälkeen Oilin koulutuksessa. Seuraaminen meni hyvin. Kapulan pito ei mennyt niin hyvin kuin kotona, vähän siinä meinasi leuat liikkua. Kateltiin myös jääviin maahanmenon vauhtia. Se kun ei oikein ota meidän treeneissä edetäkseen. Ennemmin kuin pitkästä matkasta stoppimaisena, voisi jatkkaa nyt sitä lähityöskentelystä ja auttaa vetämällä maahan. Muut jäävät ok. Ylipäänsä laitoin kyllä muistiin, mitä nyt pitäisi tehdä.

- seuraamisessa myös suoria

- aktiivisuus: pertsassa ilman mitään minun ohjelmointia kontaktista ja hyvästä syöttävästä asenteesta naksua ja namia (näitä on jo tehty, näyttää hyvälle)

- kapulan pidossa oikeaakin kapulaa mukaan, ja temppujen tekemistä (sohvalle - alas jne mukaan). Nostaa edelleen arvoa, ei ole ihan supertärkeä juttu Musteelle. Palkaksi kissanruoka, voisi kokeilla. 

- stoppitreenissä hae Musteella suora linja palata (ollut ennenki najatuksissa..),  palaa banaanikaarella, vaikea pysäyttää

- jäävien treeneissä myös käsimerkkiä pois, näyttäisi jonkin verran olevan jo omaksunutkin käskyjä! Tämä hyvä --> etenemisen havaitseminen

Perjantaina kävin tekemässä hallilla jotain, mutta en hyväjumala muista edes mitä.. :P Nyt jotain rotia tähän... pitää ottaa vihko käyttöön. En muista, oliko kyse tokosta vai aksasta. Aksasta todennäköisesti. Surilla ehkä tokoa?

Lauantaina joka tapauksessa oltiin Jyväskylässä kouluttamassa lappalaiskoiria ja muutamaa muutakin. :) Oli ihan todella kiva päivä! Kivoja koiria, kaikille minusta saatiin hyvin jutuuihin jotain tai ainakin uutta ohjelmistoa. :) Aika meni kuin siivillä. 

Suri teki ihan perushommia siellä, ja hyvin tekikin. En niinkään kädellä tsemppaa enää seuraamisessa, vaan ihan äänellä. Kapulat oikein jees, eteentulot ja sivut jees. Seuraavaksi kyllä aletaan tehdä ihan sitä perussuoraa, ja siihen äänihäiriöitä. Ja ilmoittautumista myös. Esteitä maneesilla ainakin. 

Muste sai lähinnä leikkiä, otti ohjat hyvin. Joku kartio tehtiin, jääviä, seuraamista ihan ministi, aktiivisuutta. Mieleen jäi, että olisi voinut tehdä enemmän seuraamista vaikka, joten treeni oli juuri oikein mitoitettu!!!! Eli koska oikea ajatus oli tehdä vain leikkiä ja ihan ministi jotain siinä sivussa makustellen, niin taas maltoin pysyä siinä! Ihanaa!

Maanantaina käytiin aksaamassa. Aiheena oli takaaleikkauksia. Suri toimi ihan sika hyvin! Välillä meinasin mennä liian edelle, mutta 1,5 kertaa tehtiin rata ja oli niin hyvä, että oli hyvä lopettaa siihen. Suri jäi ihan kyselemään, että joko mennään uudelleen. ;) Vaan tää oli just parasta näin! Voi että oli kiva! 

Musteen kanssa tokoilinkin ennen treeniä reunalla. Tehtiin leikkiä ja aktiivisuutta. Kapulan tuontia ja pitoa läheltä. Ja aktiivisuutta vähän lisää. Vitsi se kyllä tosi kivasti hakee hommia jo. Treenissä oli hyvä idis ja oli hurjan kivaa. Muste pääsi myös loppuun treenaamaan keppejä. Itse välillä ennakoin palkkaa (etten olisi myöhässä) ja välillä tulee palkattua väärästä.. Muste kyllä hyvin miettii ja oppii. Ja itse alan saada kiinni vähän, miten edetä aina treenin kuluessa. 

Siispä eilen otin taas halliaikaa ajatuksella Musteen kepit. Tehtiin myös vähän ratapätkää. Eka hyppy oli 180 asteen käännöllä putkeen (peruskääntö toiselta puolelta, valssi toiselta). Sitten putkia ja hyppyjä aika suorilla etenemillä. Muste on omaksunut aksasta: juokse lujaa, sattui ne esteet eteen tai ei. :D Hahahaah! Loistavaa. Ehkä jotain "eteen"-käskyä voisi alkaa asentaa, että siuihen kuuluisi myös ne esteet, vaikkaomistaja olisikin jossain 5 metriä takanapäin.. . Taas ei millään "pakko viidessä päivässä oppia", vaan yhdeksi teemaksi kiertämään treeniin. :) Kepeillä myös ihan hyvä ajatuksia ja treeniä. Hyvä jee, hyvä jee. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti