lauantai 26. joulukuuta 2015

Yskä we kicked your ass like a hell :D

Pian ollaan taas normaalimoodissa, sillä yskät on nyt yskitty ja odotellaan vaan karenssin päättymistä. Eli tavallaan loma ehkä ollaan just vielä pois muiden luota, sitten arki alkaa. Ja miten odotankaan sitä arkea! Voi jee, siis kokonaisuudessaan koko elämän rintamalla. Ihan outoa, mutta hyvä niin. Olen jopa ajatellut jonkinlaisen treeni-/koekalenterin värkkäämistä pitkästä aikaa, mikä tuntuu hyvälle. No, sitten aina kun elämä on silleen uomissaan, niin kohta tulee joku joka sotkee kuviot.. mutta se kuuluu asiaan, ja siihen sellaisen kanssa eloonhan on jo opittu.

Kotona on touhuttu ihan perusjuttuja, joten ei niistä mitään uutta mainittavaa. Sen sijaan on hyvä asettaa ensi vuoden tavoitteita kirjoitettuun muotoon. 

Taimi:
TOKO: voi olla, että yritetään kokeisiin uusilla säännöillä. Vähän on vielä vaiheessa, mutta tehty kuitenkin säännöllisesti!

Suri:
TOKO: VOI1
PK: JK2, rotumestikset..?
Agi: nollia

Silmätarkki --> pennut syksyllä

Surin kanssa toivon alkuvuodesta VOI1:stä. Tammikuun lopulle ekaa yritystä laitetaan hakuseen, ja katsellaan muita sopivia kokeita. Tämä sairastelu ja juoksut nyt tietysti sotki pakkaa, kun saa nähdä mistä ja miten taas jatketaan, hyvin ja hyvästä varmaan. :)  Jos saadaan ykkönen, ei EVL:aan ole kiire, ei edes tälle kautta todellakaan suunnitteilla. Toki niiden liikkeiden aloittelu (kartiokiertonouto, ruudun merkki.. paikallaolot.. ohjatus merkki --> meillä on paljon opeteltavaa! Aikaa meni tänä vuonnaihan perusvääntöön hirveästi.).

Kun VOI1 toivottavasti saadaan tällä aikataululla, niin siirrytään heti pk-tottispainotukseen. Haetaan virettä, kestoa, laukauksia, ja noutoja. Sitä tekemisen suhdetta, tai suhdetta tekemisessä, luottoa ja kivuutta. Esineitä voisi jo aloitella taas lenkillä, jos kerkeää. Nostoissa oli kysymyksiä välillä viime kaudella, eli varmemmaksi reagointi. Muutenhan se pelaa hyvin. Jälkeä sitten sään mukaan keväällä aloittaen ja tarpeeksi vaikeita.. 

Agia treenataan koko ajan rinnalla ja kisataan kun sille tuntuu. :) Toko ja pk saavat vähän vuorotella. Pentuhommat menee kai johonkin lokakuulle, eli sitten jäädään toivottavasti pois.

Muste:
TOKO: treenataan kaikkea, lähinnä asennetta mutta sen rinnalla siis kaikkea aluilleen ja sen asenteen treenaamista näiden liikkeiden aihioiden avulla. Jos homma etenee hyvin, niin haetaan syksyllä sitten nuorten koirien toko-rinkiin. Toivon myös, että syksyllä oltaisiin jo alo-valmiita!

AGI: Alkeiden opettelua, keppejä (2 by 2?), edetään hissukseen kun millään muulla ei ole väliä kuin että haluan halukkaan koiran. Muste on kasvanut kivasti, mutta iso se ei ole. Haluan vaan kivan treenikoiran, ja mahdolliset kisatavoitteet eivät tälle kaudelle kuuluisikaan, joten voidaan rauhassa edetä. 

PK: Kai me jälkeä ajellaan edelleen, Surin rinnalla. Ei tavoitteita, toistaiseksi. No, keksiä keppien ilmaisu, millä mentäisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti