maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden aloittajaiset

Eilen polkaistiin maneesilla touhut taas käyntiin, kun sopivasti lauhtui alle kymmeneen pakkasasteeseen. Kaikki tarettiin hyvin, kun vaan pysyi liikkeessä. :) Taimi aloitti kartion kierrolla ilman hyppyjä / kapuloita, mutta matkalla molemmin puolin häiriö-pikkukartioita.Ei alkunäyttöä tms. ja Taimihan lähti kuin telkkä pöntöstä. :D Sillä oli hauskaa. Parit kierrot, ja sitten riittikin, kun oli niin hyvä. Pari eteenemenoa ja ruutua, parit kaukot, tunnari, jäävät. Taimi oli aivan ihana. Niin innokas, tarkka ja iloinen. 

Muussi Mäkinen oli seuraava. Muussin kanssa aloitettiin luoksarin stopilla, jossa Mirkku takapallopalkkaajana - nyt meni hyvin, muistin mitä tehdä. Sitten ruutua, jossa lähtevä lelu --> hurja into ja vauhti ja leikki, tuskin ruudusta mitään tajuaa. Mutta jossain kohtaa sitten voisi koklata kuollutta lelua taas, kun tällä on pohjustettu. Kartioita kierreltiin paristi ja luoksarin maahanmenoa tapailtiin. Kotona ihan lyhyestä matkasta osaa liukua suorastaan maahan, mutta täällä ei vielä nähty hyvää suoritusta. Muuten tehtiin parit pertsat, parit kaukot (ne oli hyvät!), sellaista höpöä, kontaktia, vähän seuraamista. Se ei tuntunut sille, että juuri eilen oltaisiin aloitettu viemään seuraamista eteenpäin. Mutta aikansa kullakin. 

Myös Suri rokkasi ja oli innoissaan. Suoraan tyjään ruutuun meni hienosti monesti, palloa perään. Meinaa kyllä istua pienenkin seisomisen jälkeen, sitä vähän harkattiin pois, huoh. Muuten ei valittamista. Ohjatussa ensin kapuloiden laitto ja suora vapautus kapulalle. Sitten pienen seuraamisen kautta  - hyvää jälkeä! Tunnarissa ekalla epävarmaili, joten ei palkkaa, mutta into ja varmuus kasvoivat ja pari hyvääkin saatiin. Kaukoissa työskentely oli hyvää, siinä malttoi odottaa käskyä. Se on nyt se juttu, eli ettei arvo itse jo asentoa, vaihdot aika jees. Hyvältä tuntui ja Suri oli tosi hyvä!

Muuten ollaan kyllä touhultu lomalla sitä sun tätä. Suurin askel lienee Musteen kapulan pidon treenaus. Pienellä kuonosta pidolla ollaan jo edetty, eli hiffaisi sen, että ei mälvätä yhtään. Aloittaminenhan oli taas vaikeinta, eli uskaltaa itse.. Muste ei hommasta nokkiinsa ottanut! Nelisen kertaa on nyt tehty. Vapaassa tavaroiden tuonnissa (jota Muste minulle tekee, jos syön jotain) olen myös ottanut kapulan, siinä pitelee hyvin. Tämä tässä nyt hautuu eteenpäin, jospa seuraavaksi se seuraaminen..  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti