sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tokoa

Mehän ollaan aivan tokouduttu nyt. Ei se mitäään. Käytiin viikolla Miian kanssa vielä Korkeavireellä, ohjelmisto oli melko sama kuin edellisellä kerralla. Kotona on joitain kaukoja tehty. Ja metallia. Ajattelin, että se olisi valunut takapakkia tauolla, vaan eipäs olekaan. Jatkuu edellisestä ellei parempana. 

Tänään käytiin Kanavan toko-vuorolla, oli tosi kivaa! Hyvää häiriötä, kun tehtiin samanaikaisesti, loppuun paikallaolot. Taimin kanssa aluksi vain kakeja, ja nyt olen jo vähän tehnyt ihan jättäen sen kaukoihin. Tässä siis se vaara, että se tekee vanhalla kaavalla eikä uudella tekniikalla. Mutta olenpas saanut sen hieromaan älynystyröitään, ja alkaa muuten pelittää. Vielä teen lähempää kun oikeasti, mutta tekee haluamani asioita nyt. Eikä oleta. Tai jos olettaa, ei lukota vaan korjaa. Pitkästä aikaa ruutua ihan huvikseen. Jätin kosketusalustan, koska häiriöt oli hyvät! Siinä juoksulinjalla nääs treenasi kaksi koirakkoa. Lähetin Taimin pokkanaan siitä läpi. Laukalla ruutuun, sen verran se joutui miettimään asiaa, että pysähtyi huojentuneena ekojen nauhojen jäkeen, tyyliin "huh, turvassa"!. Korjasi itse paremmaksi, ja toisto oli jo sika hyvä. Kolmas sitten kokonaisena liikkeenä, oli paras. Paikallaolot bra. 

Surin kanssa on ihan ok vielä treenalla. Vähän se aloituksissa on kainovienolainen, mutta muuten vetää hyvin. Aloitettiin tunnarilla, jossa Suri on viime aikojen treeneissä alkanut selvästi tykästyä liikkeeseen. Piilottelen omaa vähän jonnekin nökösuojaan, aluksi yksin ja sitten väärien kera. Kokeilin jopa sitä jaliskartion alle laittamista, ja Suri ratkaisi sen ihan liian helposti! Yhtään hutia ei tänään tullut, alkaa eleistä päätellen saada itsevarmuutta kivasti. Toiseksi sitten liikkeestä istumista, joka toden totta etenee. Muutaman treenin jälkeen voisi jo ehkä seuraamisesa kokeilla. 

Toisessa setissä alkuun kaukoja. Tekniikka on nyt aika hyvä parin askeleen päästä. Sekin alkoi jo viime treenissä loksahtaa, kun osaan hakea sitä oikeaa sopivasti. Seisomaan nousuissa siirtää painoa itse taakse tai jopa vähän takajalkoja. Ajatus on siis oikeanlainen, ja täten maahanmenot korjaantuneet samalla rahalla. Lopuksi seuraamista pitkää suoraa, koska maneesissa sitä on hyvä tehdä. Ihan todella hyvä. Syyskauden lopun kontaktitreenit ja seuraamistreenit ovat todella antaneet paljon minulle ja sitä kautta Surille on tullut hyvä varmuus. Tätä jatketaan!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti