keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tilastot ruotuun

Tänään topoiltiin ei ainoastaan tyydyttävästi vaan eteenpäinmenevästi vuorostaan! Mietin ennen treeniä, että kaikki treenit pitää mennä nyt eteenpäin, eli ei mitään ylläpitoa. Suri aloitti vähän kehääntuloilla, ja asenne saatiin heti alkuun kohdilleen. Tehtiin seuraamisen käännöksiä. Oikealle oli nyt hyviä, eli treeni on tuottanut tulosta. Vasemmalle se ei oikein meinaa ilman käsiapua kääntyä, joten tänään treenattiin sitä eteenpäin. Jos teki huonosti, seuraava hyvä kehuttiin runsaasti ja seuraavasta iloinen palkkaus. Rupesi pelaamaan hyvin! Taidettiin tehdä kaukoja tähän lisäksi, ja ne oli kyllä kivat. Tassutteluja taisi tulla vain kahdesti ja Suri korjasti todella hyvin sen jälkeen. 

Toisessa setissa tunnareita, ne on hyviä ja niiden arvo on noussut hyvin. Ei tullut mitään empimisiä, mitä nyt kun tunnarit oli aika lähellä mini-puomia, Surin piti mennä 2on2offiin tunnari suussa, siis niiiin tyypillistä! Metallin palautustakin tehtiin, tuotiin tätä nyt kotoa hallillekin. Se on ihan iloista, vaikka hartiat laskeekin kapulan annossa. Tuo kuitenkin ihan ok. 

Otin vielä kolmannen setin. Kaukoja uudelleen ja nyt otin vähän enemmän matkaa. Siis mielettömän hyvin veti! Nyt loksahti jotain, sillä painonsiirrot siitä huolimatta, että olin kauempana, onnistui, ja liikkeet oli oikeat kaikkinensa. Vitsiläinen. Kun näissä pitää myös vaan lähteä etenemään nyt, ja hakea aina oikea suoritus kustakin matkasta. Loppuun muutamat seurimiskäännökset ja ihan pokkana sitten myös matkaseuraamista, jossa Suri ei jäätynyt, kasvattelin matkaa joka palkkauksen jälkeen. Lisäksi kontakti pysyi just. 

Taimin kanssa tehtiin taas vähän enemmän oikeita kaukoja muistuttavaa jumppaa. Ja se alkaa muuten pelittää sekin. Vielä on pitkä matka linkittää se koekaukoihin, usean liikkeen jälkeen, palkkaa odottavalle Taimille, mutta ajatus sillä pysyi. Kerrran alkoi heitellä mitä vain vaihtoja joskin oikealla tekniikalla, puhuttelu riitti. Muutamat stopit myös, nyt tiukkana, että tein itse oikein ja sain hyviä stoppeja. Brabrabra. Ainiin, ja vähän erilaisia tunnareita myös vaihteluksi, jee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti