maanantai 26. tammikuuta 2015

Tilastokosahdus

Tänään oli sitten aika karauttaa kiville Surin kanssa. Kyllähän sen olemuksesta tosiaan on nähnyt, että näin voi käydä, ja nyt sitten kävi ja siinä kehumassani seuraamisessa. Tippui, jonka jälkeen laitoin hihnaan ja tehtiin aika pitkään. Ei lähtenyt taas ilman hihnaa mukaan, ja eikun uudestaan. Sain sen kuitenkin tekemään ja se ei päässyt tilanteesta pois, mutta hittovie että olisi saanut olla joku apusilminä katsomassa. Muut jutut menikin hyvin! Kaukot, tunnarit ja liikkeestä istumiset. 

Taimi teki kaukoja myös hyvin. Kun meinasi aloittaa kuuntelemattomuuden, kerroin sille, ettei se ole vaihtoehto, ja saman tien parannus. Luoksarin stoppia vähän myös. Nyt pitäisikin tehdä sitä peruutellen, ettei ala ikään kuin venymään.

No, välillä pitää tehdä paska treeni. Se on nyt tietysti vähän eri juttu, alanko kovin tosissaan prässätä Suria tuosta, ennen kuin tietää, mikä se on naisiaan. Raskas vai ei. Ehkä tehdään tosiaan kivoja juttuja vain. Ja niin se seuraaminen on ollutkin, tänään vain oli kai liikaa muuttujia siinä hetkessä. Ylipäänsä pitäisi miettiä, minkä verran tarttee edes treenata. Taimin kanssa ei paljon, Surin kansa näitä eteenpäinviemisiä joo, mutta tarkkana ilon kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti