tiistai 20. tammikuuta 2015

Elossa..

..onneksi. Loppuvuosi menikin ihan muissa kuin koirahommissa, mutta nyt yrittää taas pikkuhiljaa käynnistellä tämä harrastuspuolikin. Surihan astutettiin viikko takaperin. Nyt sitten odotellaan, ja odotellessa treenataan ainakin niin kauan kuin hyvä on, tai sitten pidempään. Toivottavasti niin kauan kuin hyvä on. 

Taimin kanssa kävin parisen viikkoa takaperin tokoilemassa kakeja ja luoksarin stoppia. Nyt sunnuntaina Taimin kanssa ehkä ihan samaa, ja Surille vähän seuraamisen käännöksiä ja kaukoja ja tunnaria, liikkeestä istumista peruutellen. Vähän otetaan nyt tunnarin varmisteluja ja sitten aletaan treenata selvästi vaikeampaa ja älynystyröitä rasittavampaa sen kanssa.

Tänään kävin Korkeavireellä. Taimille kakeja, stoppi, suunnat, seuraamista.. no se vaan on. Mitäpä siinä muuta. Suri seurasi, kaketteli (mie en jaksa jotenkin näitä, kun sitä matkaa ei pysty vaan ottaa - siis sitä pitää vaan ottaa ja tehdä selväksi, että ei liikuta), tunnaria, liikkeestä istumista (jonka se jotakuinkin teki vaikka vähän hitaasti! Edistystä!). 

Siis, mukana ollaan taas.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti