sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kaikkea

Keskiviikon Jenkkapirttitreenit olivat tosi hyvät! Taimille perusjuttuja. Surille myös, ei mitään kovin iheellistä. Seuraaminen on aivan makeeta nyt! Aijuu, vähän ohjatun suuntia otettiin, niissä ei ollut juuri pontta, mutta lähdin aina heti lähetyksen jälkeen karkuun, ja se toi Surille kiirusta. Oli tosi kuuma päiväkin, joten saattoi vaikuttaa vauhtiin. Muuten noin niin kuin mielentila on aivan mahtis. Jopa siis täällä, mahdottomuuksien kentällä. ;) 

Musteen kanssa käveltiin eka kentän halki ja sitten kohta otin sen tekemään. Oli tosi hyvä mielentila silläkin, vaikka en odotellut liikoja. Sepä oli kyllä tosi mukana. Tehtiin jääviä ja stoppileikkiä. Ne oli hyvät hommat, eikä hyytynyt, vaikka juoksutinkin ehkä liian monta kertaa kuuman ilman humioiden.. Mahtava fiilis. 

Kotona on tehty vähän agijuttuja. Aloitettiin takaakierron opettaminen. Keppejä on tehty tosi vaihtelevasti. Joku tosi vetämätön treeni oli, jossa se vaan kyttäili palkkaa, mutta sitten on ollut tosi hyviäkin. Pihalla se on ollut hurjan leikkisä ja tarjoaa nyt aika kivalla tahdilla asioita. 2on2off o myös ollut ohjelmassa. Täytyy vaan miettiä milloin on hyvä tehdä ja tehdä sitten hyvällä ajatuksella. Ja suosia tarjoamista vaan paljon, mikä sopiikin näihin tämän hetken ohjelmiin hyvin. 

Tänään kävin Jokimaan parkkiksella, koska siellä oli näyttely. Käytiin tekemässä siis pientä häiriötreeniä. Katselin kalenteriin koiratapahtumia, jotta tätä asiaa saataisiin tehtyä nyt myös pohjille. Suri oli taas ihana. Sen kanssa tarjoamisia, seuraamista, jääviä, luoksari ja vielä seuraamista, koska se vaan tuntui niin makeelta. 

Muste tuli autosta hyvin, kyseli tekemistä, mutta selvästi aavistuksen häiritsi ympäristö. Eli hyvä treeni, ja tätä on nyt hyvä tehdä. Tarjoamisen kautta pertsoja, vähän jääviä. Toisessa setissä vähän maahanmenoja ja istumaannousuja edestä ja sivulla, mitä on kovasti tehty kotona iltaisin. Itselleni vaan malttia antaa tarjota, rajoja, ettei voi alkaa katsella muuta, paijausta ja rentoa mieltä kuitenkin. Niitä tarvitaan ja tätä ohjelmassa nyt kerran viikossa / parissa. Edelleen muistutan itselleni, että rakennan rauhassa ensin hyvää, ennen kuin teen mitään vaativampaa. Toinen on vieläkin kovin nuori. :)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti