tiistai 31. toukokuuta 2016

Agia

Viikonloppuna oli agilityaiheista touhua ihanasti. Lauantaina treenattiin taas porukalla Lotan opissa. Mahtava porukka ja mahtava koutsi. Ja taas Muste vaan pokkana veteli vaikka mitä. :D Meni siis päällejuoksut, kun itse käänsin kroppaa selkeästi, meni takaakierrot, takanaleikkaus ekalla yrittämällä upeasti. :) Kestävyys rajoittaa, mutta sitä kasvatellaan. Se palkkautuu hyvin ja oppii erittäin hyvin. Kun sille on näytetty, minne pitäisi mennä ja mistä palkka tulee, sehän tekee. On se ihan kamalan viisas. Ja on se ihan kamalan Taimimainen. Joo, sen kuuppaa ei kyllä saa nurin, hyvässä tai pahassa. Mutta se tykkää asioista, se palkkautuu, joten sen saa tekemään. Ja sillä on sellaista sinniä ja kestävyyttä pitkäjänteiseen työhön. Jopa siinä määrin, että en ole niitä pk-lajeja tai jälkeä täysin sulkenut ajatuksista, joskin nyt ei siihen panosteta. Hiljalleen joku treeni siellä täällä, jos hyvin sattuu aikatauluun.  Joskus sit.

Sunnuntaina käytiin putkiralliluokassa epiksissä. Taimi pääsi myös, ja sillä oli aika tosi kivaa. Muste meni hyvin myös. Ottaen huomioon, ettei olla 16 estettä ennen menty putkeen. Yksi "vaikea" kulma (sille) oli, jossa hyppäsi putken päälle ja seuraavalla kerralla meni ulkokaarteessa putken ulkopuolella sitten. :D Mutta muuten oikein jees. Syksyllä voisi käydä näissä hakemassa oikeaa tuntumaa ja fiilistä, vaikka oikea kisaaminen on vielä ihan kysymysmerkki. Toisaalta jotenkin kun se oma virallinen-kisahimo ei ole oikein syttynyt, olisi oikein kiva vaihtis käydä vain mölleissä ja voisi tehdä muutenkin sitten matalammilla hypyillä jos haluaa. En kaipaa jotenkin kisaamista, mutta haluaisin vaan, että saisi rakennettua koiran, jonka kanssa voisi mennä kisamittaista rataa hyvällä flowlla. Enkä ole ytään sillä mentaliteetilla, että tehdäänpä tästä sikanopea koira - teemme asioita ihan sen tahtiin ja kiinnittäen huomiota vain palkan vetävyyteen ja palkkautuvuuteen, siihen että se vähä mitä tehdää, tehdään nopeasti koiran halun vuoksi. Minkälaiseksi se sillä syntyy, niin sellainen se saa olla. 

Eilen kotona treenattiin sekä jotain agihommia että tokoa. Agissa hienoa irtoamista hyppykolmiolla. Tokossa hienoja seuraamispätkiä itse tarjoten, omat kädet normaalina tai selän takana. Jäävät se erottelee muuten aika kivasti! Ja nyt on siis otettu myös niissä kestoa. Kaukojen i-m on nyt napakka, m-i ei tarpeeksi. Sitä siis voisi nyt treenata, kjoska se mitä treenaa, vahvistuu jne. Loppuun luoksetulokin. Tuntuu kyllä nyt taas niin hyvälle. 

Niin, tässä viikonloppuna kokeilin ihan sellaista 10 m jälkeä, jossa oli 5 keppiä. Ajatuksena siis, tarjoaisiko se niiden tuomista minulle, ku nsitä on sisällä tehty. Ja tarjoshan se, perkele. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti