keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ulkokauden avaus

Töräytettiin ulkotreenit avatuiksi eilen Jokimaalla Sannan ja Rosman kanssa. Riman laitoin matalalle, ja lähinnä ajatus hakea hyvä fiilis kaikille. Otin Taimin aloittamaan, koska se on aina varma valinta. :D Taimi olikin ihan innoissaan, ja teki ensin kiertoa. Tehtiin sitä kohti toisia treenaajia kauempana, kenttä on siis todella iso ja kaikenlaista näkyy (vahinko oli kyllä tehdä häiriöön päin, mutta ei ne nyt ihan vieressä olleet). Taimi meni laukalla hissukseen ekat pari, sitten lähti menemään ihan kunnon vauhdilla. Kaikki stopit (pienillä avuilla varmistettuna) toimi oikein, ja läpimenoissa ei himmaillut ollenkaan. Istumisen se osaa hyvin! Annan kaukojen peru-käskyn, alunperin vähän kädellä autettuna, nyt pelkää suullinen riittää. On ehkä paras stoppi. :) Lisäksi tehtiin ruutuun menoja ja loppuun vauhdikan luoksetulo. 

Suri sai olla seuraava. Alkuun oli tarkoitus tehdä sytyttelyjä, ja Suri olikin heti ihan mukana, ja tarjosi pertsaa iloisesti, lisäksi sai tuuppia mahaa. Surille tälläiset paikat ovat ajoittain olleet todella vaikeita ja vaikka se tekee, niin tekee epämukavuusalueella. Vaan ei nyt! Olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa niin kotona kuin kaikkialla muuallakin, että sillä olisi hyvä olla ja tehdä hommia. Tehtiin ruutuun menoja eri sivuilta, lelulle. Leluttomaan meni ihan hölmösti, ei katsellut. Pyysin katsomaan ja keskittymään, niin sitten teki hyvin. Seuraavaksi pari kartiota läheltä namilla, että varmasti taas muistaa, mitä tehdään. SItten taakse heitetyllä lelulla. Eka vähän hidas, tokalla meinasi oikoa (patistelu) ja kolmas tosi hyvä. Seuraamista tehtiin myös, ja oli todella makee. Vasemmalle käännökset alkaa parantua ja ohjelmoitua uuden tekniikan mukaisesti.

Musteen kanssa odotukset olivat matalimmalla, koska tärpit alkaa ehkä kohta olla käsillä. Suunnitelma olikin siis aluksi kävellä kenttä läpi, sitten jos alkaa tarjota hyvin kontaktia, niin vähän paijailla ja tehdä vaikka pertsaa tai vain kontaktia. Ensin se kävelyllä jäljestikin ihanan Rosman jälkiä, mutta tuli hyvin kontaktiinkin kyllä. Paijailin vähän ja sitten se meinasikin syödä sormet namien vuoksi, joten totesin, että on varmaan ihan jees tehdä jotain treeniäkin. :D Aloitettiin peruutuksella ja jäävillä, sama myös imutusseuraamisesta. Nämä hienot! SItten tehtiin stoppileikkiä minun ja Sannan välillä. Muste muisti heti, mitä tässä tehdään, vaikka tehtiin sitä tosiaan viikko sitten Oililla ekaa kertaa. Juoksi tosi hienosti meidän väliä, eikä himmaillut tai tehnyt banaanikaarta minua kohti. Stopitkin hienot ja nopsaan tajusi lähteä Sannalle palkalle. Lopuksi vähän leikkiä varmimmalla lelulla eli ongella, ja sai olla kyllä hyvin hyvin tyytyväinen kerrassaan onnistuneeseen treeniin kaikkien kanssa!  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti