torstai 18. helmikuuta 2016

En keksi otsikkoa

Vähän päivitystaukoa on kertynyt. Oli reissua työn merkeissä, jossa tosin otettiin vähän harrastustakin, ja sitten oli hajonnutta tietokonetta, mutta hyvinhän tuo aika kului ilmankin. Tosin aika kivaa pitkästä aikaa istua ajan kanssa koneella. 

Tosiaan tuli käytyä vieraassa kaupungissa treenaamassa vieraassa hallissa, siis Kannuksessa. Ensimmäisenä iltana hallilla oli muitakin, ja saatiin oikein hyvää häiriötreeniä. Musteelle tosin riitti hyvin häiriöksi auki ollut ovi, joka piti käydä sitten kesken kaiken tsekkaamassa. Mutta aika hyvin se keskittyi omaan leikkiin ja pieneen tekemiseen, eikä kovin paljon tehtykään tarkoituksella. Kunhan halusin hyödyntää leikin ja hauskanpidon nimissä uuden paikan. Seuraavana aamuna samalla hallilla oltiin omassa seurassa, ja samoilla menoilla mentiin, joskin keskittyminen vähän parempaa vielä. 

Samalla viikolla Muste pääsi vähän myös pääkaupunkiseudulle seuralaisenani, ja käytiin parkkihallissa käpsöttämässä ja leikkimässä, sekä eläinkaupassa ostoksilla. Se on aina yhtä hauskaa tekemistä, ja kovin hyödyllistäkin päästä ihan vaan kaksin touhuamaan erikoishommia. 

Sunnuntaina olin Mikkelissä kouluttamassa lappalaiskoiria. Oli kyllä kivaa porukkaa ja reippaita koiria! Hurjan kovia leikkimään etenkin suomenlapinkoirat, siellä kyllä kytee sellaista potentiaalia, että saisi tulla esiinkin! Samalla pääsin treenaamaan Surin ja Musteen kanssa. Suri taisi tehdä häirittyä perusasentoa (se muuten oli hyvä), vähän seuraamista, kapulan tuontia, eteentuloa.. Suri, vaikkakin on ihan luolimisvaiheessa, syttyy ja löytyy aika helpolla treeneihin! Olen ihan saattanut oppia taas pelaamaan sen kanssa enemmän ja paremmin. Sepä ei kyllä haittaisi yhtään! Muste leikki ja seurasi lähinnä. Hyvin veti oma-aloitteisestikin, saan muistutella itselleni kovasti, että annan sen leikkiä, enkä itse liikaa. :D Hyvä reissu siis!

Maanantaina päästiin aksaan <3 ja koska kaikki ryhmäläiset eivät päässeet tulemaan, kerkesin tehdä ensin Musteen kanssa. Se teki pientä helppoa luukutusta, saa syttyillä. Koko treenin lopuksi Hanna näytti, miten 2by2-kepit aloitetaan. Musteesta se oli kui siistii! Se valitsi tämän tavan, eikä sillä, olisin valinnut itsekin, koska haluan vaan tehdä uutta vailla tietoa, miten se etenee. ;) Ei tule paineitakaan. Suri meni Hannan kanssa, ja on vähän nyt pahassa vaiheessa, mutta tykkäsi kyllä mennä, vaikka korvat hörössä kyseleekin kovasti kilttinä ja kohteliaana, mitä Hanna meinaa ja minne pitää mennä. Paristi kyllä lähtikin jo etenemään.

Eilen käytiin parkkipaikkatokoilemassa. Se oli taas melkoinen suksee. Taimi sai tehdä pk-tottishommat, mitä nyt ilman esteitä toki. Musteelle leikkiä (muistin antaa sen leikkiä ja oli muuten hyvää settiä) ja ilakointia, yksi vauhtinouto (ei tiputtanut omineen, vaikka otin aika lähelle!). Seuraaminen se vaan etenee! Jotenkin kiva tunne. :) Jos erkanee liikaa, ilmoitan sen sille ja annan hakea uudelleen oiken paikan, ja Muste kyllä tekee innoissaan. Namilla palkkaan oikeaan kohtaan, muutaman pätkän jälkeen lelu. Nyt kun on taas ollut tälläistä onnistumisputka, oman mielen ja treenaamisen kanssa, niin kyllähän se vaan kovin kivalle tuntuu. Jotenkin paine ja taakka lähtee pois, eikä ne kyllä oikeasti harrastukseen kuulukaan. Mutta tämä tuntuu jotenkin onnistumistarinalle, tai mahdolliselle sellaiselle, joten nautin joka hetkestä. Sivuvaikutuksena Surin kanssa hommat menee niin paljon paremmalla mielellä ja ilolla, että se tarttuu. Sain taas pesivän Surin alta aikayksikön nousemaan hommiin hyvälle asenteelle. Muutamalla hitti-kosketuksella ja eteentulolla se alkaa innostua kovasti. Kriteeri on pieni ja alhaalla, ja Surille mieluisassa hommassa. Tehtiin myös kapulan tuonteja eteen, vauhtinoutoa ja seuraamista. Seuraamisessa saan sopivaa tiiviyttä ja höröjä korvia ihan vaan taputtamalla reittä ja tsemppaamalla, jos tehtään pidempää pätkää. Luulen, että jostain täältä se homma saadaan taas oikealle mielentilatasolle. Mutta jatketaan sen tunteen mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti